A hotelben kaptam segítséget, most már én a Biocity.hu oldalon vásárolok

Az internet egy nagy káosz olykor. Persze szeretem, meg le is egyszerűsíti az életet, de olykor túl sok az információ, nehéz eligazodni. Egy nyaralás kellett ahhoz, hogy rátaláljak a Biocity.hu oldalra, ahol azóta is rendszeresen vásárolok.

Egy nyaralás alkalmával a hotelben beszédbe elegyedtem egy vendéggel, még egy kávét is megittunk. Itt került szóba, hogy ki milyen vitaminokat szed, én pedig elmeséltem, hogy eléggé tanácstalan és bizonytalan vagyok, ha a vitaminvásárlásról van szó. Ekkor mondta, hogy ő mindig a Biocity.hu oldalon vásárol. Gondoltam, én is megnézem magamnak.

Szeretek sok mindent egy helyről vásárolni, egyszerűbb és gyorsabb is, mint innen-onnan rendelgetni. Nem mellesleg a szállítási költség is kevesebb így.

Ami engem elsősorban érdekelt, hogy milyen vitaminokat, táplálékkiegészítőket tudok vásárolni. Megdöbbentően logikusan, és felhasználóbarát módon van felépítve az oldal. Egyszerűen csak rákattintok arra, hogy milyen problémára keresem a megoldást, és már elő is hozza a termékeket. Elsőként én a hajam és a bőröm ápolását tűztem ki célul, kapszulák, olajak, különböző tabletták között válogathattam. A bőség zavara, mondanám, ha nem lett volna időm elolvasni mindenről mindent. Így azért egyszerűbb volt a választás.

Aztán felbátorodtam, és a családtagjaimra, barátaimra gondolva is elkezdtem keresgélni. Édesanyám ízületei és csontjai már nem a régiek, hiába, az idő mindenki felett eljár. De amíg egészséges az ember, és odafigyel arra, hogy mindent megadjon a szervezetének, addig elkerülheti a bajokat. Persze néha fáj itt-ott, de ha az ember gondol a csontjai, ízületei védelmére, akkor ezek nem okoznak problémát. Speciálisan ilyen menüpontot is találtam, ahol az ízületre, csontra, porcra, reumára jótékony hatással bíró táplálékkiegészítők vannak egy kupacba gyúrva.

Nem csak édesanyámnak, magamnak is bevásároltam ezekből, hisz nem árt időben elkezdeni szedni például a kollagént. Ami nem mellesleg a hajra és a körömre is nagyon jó. Szóval így kezdtem én a Biocity-s vásárlásaimat, amibe igen hamar belejöttem és nem tudok azóta sem elég hálás lenni annak a hotelbeli hölgynek, aki egy egyszerű kávézás közben megmutatta nekem ezt a webáruházat.

Imádom, hogy díjazzák a hűséget, a jutalomrendszer egyszerű és kiszámítható. Aztán azt is nagyon szeretem, hogy az otthoni, konyhai bevásárlásaim jó részét is már itt bonyolíthatom le. A Biocity.hu webshopban ugyanis nem csak táplálékkiegészítők és vitaminok kaphatók, hanem gyakorlatilag minden más is. Élelmiszerek, alapanyagok, kozmetikumok, tisztítószerek, még felsorolni is hosszú.

De nem is rabolom az időt, azt ajánlom, hogy látogassatok el a biocity.hu oldalára, és ott mindent megtaláltok. Nem csak hogy mindent, hisz még olyan dolgokat is, aminek én például még a létezéséről sem tudtam. Ilyen a mosóparfüm, ami egyik nagy kedvencem lett. De mondhatnám azokat a különleges fűszereket is, amelyeket azóta már a mindennapokban is használok. Színesebbé téve így a táplálkozást is.