A hotelből vettem az ötletet, az Expressz boltból a kerti bútort!

Balatoni nyaralás adta az ihletet a kerti bútorokhoz

Talán furán hangzik, de gyerekkorom óta nem voltam a Balatonnál, így a férjem idén különleges ajándékkal lepett meg a születésnapomra. Nyári leány vagyok, így persze valahol adta is magát az ötlet, de nagyon megörültem a születésnapi ajándékomnak. Egy kis városkában nyaraltunk ugyanis, nem messze a Balatontól, igazán pazar körülmények között. A szállásunk csodálatos volt, semmi panaszt vagy kivetnivalót nem találtam benne. A szálláson volt egy csodálatos kis kert is, ahol sétálni lehetett, vagy adott esetben ki lehetett ülni beszélgetni. És ebben a kis kerthelyiségben láttam meg aztán azokat a kerti bútorokat is, amikbe beleszerettem. Mondtam is hazafelé a férjemnek, hogy ideje lenne a mi kertünket is kicsit rendbe hozni. Milyen jól is mutatnának ott ezek a kerti bútorok!

Így aztán otthon el is kezdtünk nézelődni, honnan szerezhetnénk minőségi kerti bútorokat, megfizethető áron. Egy ismerősünk ajánlotta a figyelmünkbe az Expressz Boltot, és valóban nem kellett csalódnunk. A www.expresszbolt.com/kerti-felszerelesek-kerti-butorok-1080 oldalon ugyanis tényleg minden megtalálható, amit csak egy kertben el tud képzelni az ember! Az oldal tetején jópofa piktogramok segítik az eligazodást a felhasználók részére. Ezek ugyanis azokat a kategóriákat jelölik, amelyek mentén csoportokba állították az elérhető eszközöket és bútorokat. Mi persze a férjemmel még szép, hogy rögtön a kerti bútorokat kezdtük el nézegetni! De számos más kategória is felkeltette az érdeklődésünket. Így például szintén az oldalon kezdtünk el árnyékolót és kerti pavilont nézni. De itt találtuk meg a tökéletes öntözőrendszert is a kerthez, és a valóban hatásos védelmet a rovarok és a szúnyogok ellen is!

Ha az Expressz Boltból vásároltok, nem érhet csalódás benneteket!

Mert a www.expresszbolt.com/kerti-felszerelesek-kerti-butorok-1080 oldalon tényleg mindent megtaláltok, ami a kerttel kapcsolatos. Legyen szó kerti grillezésről, pihenésről, az Expressz Bolt mindenre tudja a megoldást! A gyerekes családok számára is nagy segítség lehet, számos kerti játék és nyárra felfújható medence is elérhető ugyanis az oldalon. Ha pedig meginogna a bizalmunk az online vásárlást illetően, hadd oszlassam el a kételyeket gyorsan. Minden megvásárolt termékre ugyanis 14 nap visszaküldési garancia vonatkozik. Az egyes termékek adatlapjára kattintva könnyűszerrel meg tudjuk nézni azok specifikációit is, hogy biztosan ne érjen bennünket meglepetés. De ha mindezek ellenére is kérdésünk akadna, az ügyfélszolgálatnak bármikor feltehetjük azokat az oldalon megjelölt telefonszámon vagy e-mail címen, és a kollégák készségesen segítenek nekünk!

De ha még ez sem lenne elég, hagy említsem meg, hogy az ország legnépszerűbb termék keresője, az Árukereső is “Megbízható Bolt” címkével látta el az Expressz Boltot! Ráadásul az árak is igen barátságosak, mindig találni olyan terméket, amelyre éppen érvényes valamilyen akció. További kedvezményért pedig érdemes lehet feliratkozni az Expressz Bolt hírlevelére, így újabb öt százalék kedvezménnyel lehetünk gazdagabbak. Ráadásul 19.990 Ft felett minden regisztrált vásárló részére ingyenes a házhoz szállítás! Mi a férjemmel nagyon örülünk, hogy rátaláltunk az Expressz Boltra, és már be is rendeztük a kertet az itt megvásárolt bútorokból. Vessetek egy pillantást a kínálatra ti is, nem fogjátok megbánni!