A közelben mindig van egy jó szerviz

Amikor legutóbb Budapesten szálltunk meg, akkor a közelben mindent megtaláltunk, amire csak szükségünk volt. Még kijelző specialistát is találtunk pár perc távolságra.

Amikor elejtettem a telefonomat és betört a kijelzője, akkor kezdtem el keresgélni olyan szerviz után, ahol gyorsan megoldják ezt a problémát. Szerencsére az LCD Fix csapata könnyen helyrehozta ezt a problémámat. Nem is kellett időpontot foglalnom hozzájuk és még sorban állnom se kellett. 1 órán belül már kézbe is kaptam a hibátlan telefonomat.

Márkafüggetlen szervizként bármilyen telefonod, tableted vagy laptopod is van, ők nagyon szívesen helyrehozzák a kijelzőjét.

Az Allee-ban könnyen megközelíthető helyen találhatók. Ameddig a készüléked elkészül, addig még be is vásárolhatsz. Így két legyet üthetsz egy csapásra, hiszen nem kell napokat várnod a kijelző javítására és még a napi teendődet is el tudod végezni a szervizelés ideje alatt.

Adatvesztés nélkül oldják meg a problémát, ezért még csak attól sem kell aggódnod, hogy esetleg valamilyen kárt okoznak a készülékben. Pontosan tudják, hogy az embereknek mennyire fontosak a készülékeik, ezért nagy figyelmet fordítanak a pontos munkavégzésre.

Amennyiben iPhone kijelző csere egy órán belül szolgáltatásra van szükséged, akkor keresd bizalommal az LCD Fix csapatát. A munkájukban szerintem nem fogsz csalódni és a végeredménnyel teljesen elégedett leszel.

Az iPhone kijelző csere egy órán belül egy nagyon kecsegtető ajánlat minden iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi készülékkel rendelkező embernek, hiszen ez az ajánlat nem csak az iPhone készülékekre vonatkozik.

Nézd meg a weboldalukat és ha szimpatikusak, akkor legközelebb keresd fel őket személyesen is!