A miniszünidő alkalom volt a testápolásra, bőrápolásra is

Jó egy kicsit kiszakadni néha a mindennapokból és eltölteni egy-két napot, vagy akár egy-két hetet is távol az otthon rutinjától. Egy nagyobb baráti társasággal mi is rendszeresen megtesszük és keressük fel az ország valamely szállodáját vagy épp külföldre látogatunk.

Nemrégiben Kalocsa környékét vettük célba és találtunk egy kedves wellness-szállodát. Ilyenkor általában az a szokás, hogy a lányok bevetik magukat a kozmetikai kezelésekbe, kényeztetésbe, a fiúk meg valami mással töltik addig az időt.

A kezelések után szaunázni mentünk és arról beszélgettünk, hogy milyen jó is lenne minden nap ez a kényeztetés a bőrünknek és hogy ki milyen kozmetikumokat használ. Ekkor kerültek szóba a vegán natúrkozmetikumok.

A vegán natúrkozmetikumok egyre nagyobb szerepet játszanak az én életemben is, különösen mióta rátaláltam a Herbiovitra. A herbiovit.hu-n számos vegán, natúr kozmetikumot lehet megvásárolni, kedvező áron és igen magas minőségben.

A vegán natúrkozmetikumok keresgélését szerintem érdemes itt elkezdeni. Hisz itt minden megvan, ami kellhet. Nemcsak a mindennapi bőrápolásra, hanem különböző problémákra is találunk itt megoldást. Például vannak a kínálatban gyógynövényes krémek, mint amilyen a vadgesztenye krém, amelyet a visszeres lábakra ajánlanak. Nyugtató, érösszehúzó hatással bír, és segít megszüntetni a nehézláb-érzetet. Ezen kívül a fekete nadálytő krém az, aminek szerintem mindig lennie kell otthon, különösen ahol kisgyermek is van a családban. Amikor valaki elesik, és véraláfutás keletkezik, azt is lehet kezelni ezzel a krémmel. A gyógynövények hatásait nem lehet eléggé hangsúlyozni és megbecsülni, szerintem érdemes visszatérni az embernek az ősei megoldásaihoz. Mert régen is tudták, hogy milyen gyógynövények milyen hatással vannak a szervezetre. Miért is ne használnánk mi magunk is a természet kincseit?

A vegán natúrkozmetikumok ebben nyújtanak segítséget. Ilyen a körömvirág krém is, amit az érzékeny, kipirosodott bőr kezelésére lehet sikerrel alkalmazni. De itt van a sarokpuhító krém is, ami teafaolajjal készült. Sokak életét megkeseríti, különösen a nyári időszakban a repedezett bőr a sarkon. Ami nemcsak esztétikai probléma, ha ugyanis a vastag bőr szétreped, az bizony komoly fájdalommal is tud járni. A megelőzés ebben az esetben is nagyon fontos és ebben nagy segítségünkre lehet a teafaolajjal és sok más természetes összetevővel készült sarokpuhító krém, melyet minden nap lehet alkalmazni.

Szintén a természet egyik nagy kincse az aloe vera, amiből a Herbiovit testre, arcra és kézre kenhető krémet is alkotott, de valójában a krémek javában az aloe vera az egyik alap összeevő.

vegán natúrkozmetikumok

A vegán natúrkozmetikumokok sorában olyan készítményeket is találunk, melyeket kifejezetten egy-egy probléma megoldására fejlesztettek ki. Ízületi fájdalmakra például a glükózamin krém az, ami kiváló megoldást jelent, ezen kívül érdes megnézni a lóbalzsamot vagy az alpesi balzsamot is, bizonyos problémák esetén ezek is nagyon jó hatással vannak a szervezetre.

De ha csak általánosságban szeretnénk valamilyen kiváló vegán natúrkozmetikum-készítményt, amivel a mindennapi bőrápolásunk lehetővé válik, akkor is a Herbiovit a megoldás. Olyan testápoló krémet találunk itt, ami egyaránt alkalmas normál és száraz bőr ápolására. Ezen kívül pedig egy hidratáló kézkrém is szerepel a kínálatban, ami édesmandula-proteinnel segíti a kéz ápolását.

A vegán natúrkozmetikumok sorában még számos kiváló minőségű készítményt találunk a Herbiovit kínálatában, érdemes alaposan szétnézni a webáruházban. Hiszen itt remek árakat és kiváló minőséget találunk.

Jó volt egy kicsit ilyen témákról is beszélgetni és megosztani egymással a tapasztalatainkat.