A nyaralás alatt sem feledkeztünk meg az iskola-előkészítés fontosságáról

Ahogy itt a nyári szünet és megkezdődik a vakáció, a gyerekekre hirtelen rászakad a sok szabadidő. Szinte azonnal el is feledkeznek a tanulásról és izgatottan vetik bele magukat a nyárba. Azonban fontosnak tartom, hogy ne legyen fejetlenség a szabadság alatt sem, ezért a nyarunkat is előre megterveztem. Lefoglaltam a nyaralásra a szállást, lebeszéltem a nagyszülőkkel, hogy mikor mennek hozzájuk a gyerekek és gondoskodtam egy kis kettesben töltött időről a férjemmel is. Mivel azonban a nagyobbik gyerekem ősszel már iskolás lesz, mégsem szólhatott az egész nyár csak a pihenésről.

Ezért innen szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php szórakoztató, de egyben roppant könnyen feldolgozható és tanulásra ösztönző kötetet rendeltem. Fontosnak tartom, hogy a kisfiam ősszel felkészülten üljük az iskolapadba. Izgága természetű, nem képes egy helyben maradni egy percig sem. De muszáj, hogy alkalmazkodni tudjon az iskolai elvárásokhoz és követelményekhez.

Szerencsére ezek szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php a könyvek még a legszeleburdibb gyerekeket is képesek az asztalhoz ültetni és lekötni a figyelmüket. Lássuk, miért.

szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php

Ez a szuper könyv, amiről beszélek, tényleg fantasztikus és innen rendelhető meg: szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php egy komplex, iskolaérettséget elősegítő, fejlesztő könyv. Diszlexia prevenciós jellegének köszönhetően nemcsak a szülők, de a gyógypedagógusok is hatékonyan használhatják. Nem kell azonban megijedni, nem szükséges szaktudás hozzá, egy átlagos szülő is hatékonyan tudja alkalmazni gyermeke fejlesztésére.

A könyv ugyanis 156 oldalon keresztül, fokozatosan nehezedő feladatok formájában készíti fel az 5-7 éves lurkókat az iskolai életre. Mindazokat a képességeket fejleszti, melyek a tanulás során elengedhetetlenek lesznek számára. Így a térbeli tájékozódást, a szókincset, a memóriát, a ritmusérzéket, a vonalvezetést, a kognitív funkciókat, az anyanyelvi tudást és az általános ismereteket is. A feladatok sorrendje a gyermek egyéni képességeinek figyelembe vételével természetesen szabadon módosítható a szülő belátása szerint. A szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php könyvvel szakszerűen felépített iskola-előkészítés végezhető és ezért még csak terápiára sem szükséges menni, hiszen a négy fal között, saját otthonunk melegében vethetjük bele magunkat az iskolára előkészítő feladatok megoldására.

A könyvet logopédus, gyógypedagógus, óvoda- és fejlesztőpedagógus alkotta, így biztosak lehetünk benne, hogy a szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php oldalon található könyv nagyszerű és szakszerű is. Nem véletlenül szolgál terápiás foglalkozások alapjául is.

A feladatok szórakoztatóak és játékosak, így nem lesznek unalmasak a gyerekek számára, a sikerélmény pedig garantált. Használatával megfelelő tudással felvértezve, széleskörű ismeretekkel gazdagodva ülhet gyermekünk az iskolapadba. Az első, iskolában eltöltött napok, az ott megszerzett kezdeti élmények óriási hatással vannak a további évekre is. Mivel a gyermek az életéből nagyon sok időt fog az oktatási intézményekben tölteni, ezért fontos, hogy örömmel, elismerésekkel gazdagodva érkezzen meg oda mindennap. Ennek tökéletes megalapozására is szolgál ez a szilvia-logopedia.hu/iskola-elokeszito-feladatok.php könyv, hiszen biztos, hasznos és használható tudás birtokában az örömteli percek garantáltak.

Így nálunk a nyár nemcsak a szórakozásról, de a tanulásról is szólt. Ezt azonban a kisfiam észre sem vette, hiszen vidám, színes feladatokat kellett megoldania, miközben tulajdonképpen játszott. Még az augusztusi családi nyaralásunkra, a szállodába is magunkkal vittük a kötetet és amikor időnk adódott rá, elővettük és gyakoroltuk a feladatokat. Persze a szabad játék sem maradhatott el. A szálloda kertjében óriási játszótér volt, amit a gyerekeim ki is használtak. A medence pedig csak hab volt a tortán. Nyaralás és tanulás egyben? A szilvia-logopedia.huiskola-elokeszito-feladatok.php könyvvel lehetséges!