A szállodában kapott tippnek hála tudtuk eladni a házunk

Tavaly úgy döntöttünk, hogy eladjuk a férjemmel a nagymamámtól örökölt Balaton-parti házat. Mivel a férjemnek már van egy háza a környéken, ami ráadásul jobb helyen van, átbeszéltük alaposan, és arra jutottunk, csak az egyik házat fogjuk megtartani, és az övé tűnt megfelelőbbnek, mert jobb és szebb helyen is van.

energia tanúsítvány

Valami hihetetlenül gyorsan találtunk is egyébként vevőt a házra, és mivel egy nagyon szimpatikus családról volt só, nem is gondolkodtunk sokat, megbeszéltük, hogy mi pont azon a héten megyünk a Balatonra, és ott nyélbe is üthetjük az adásvételi szerződést. Természetesen, mikor már a szállodában voltunk ‒ ekkor még nem volt felújítva egyik ház sem, tehát nem mehettünk oda ‒, akkor derült ki, hogy a ház eladásához energia tanúsítványra van szükségünk. Joggal tettük fel a kérdést: mi is ez az energia tanúsítvány, és hogy szerzünk egy ilyet holnaputánra, amikor jönnek aláírni a szerződést? Szerencsére pont hallotta a beszélgetésünk a hitel menedzsere, és gyorsan beavatott minket abba, hogy mit takar az energia tanúsítvány. Mivel ők nemrég vették csak meg ezt a hotelt, és minden ingatlan adásvételekor szükséges az energia tanúsítványt elkészíteni, tudta, miről beszél.

Gyorsan ajánlott egy céget is, akikkel ők is dolgoztak már, és tudja, hogy nagyon gyorsak. Az Ecoteam ugyanis vállalja azt, hogyha sürgős az energia tanúsítvány, maximum egy napon belül kiállítják. Így hát, amint megkaptuk a linket az oldalukhoz, fel is vettük velük a kapcsolatot.

Mondhatom, hogy megmentették az életünk, mikor tényleg kevesebb, mint egy nap alatt kézhez kaptuk a dokumentumot, és így alá tudtuk írni a szerződést.