A szem alatti ráncokat akár egy szállodában is fel lehet tölteni

Az unokatestvérem nagymamája, Judit mama, már 70+-os, de igazán fiatalos, egész évben pörög, és esküszöm, hogy sokkal több energiája van még most is, mint nekem valaha is volt. Soha nem panaszkodik, hogy fájna valamije, orvost is csak évente egyszer lát, de azt is csak azért mert kötelező. Mivel nem bír egy helyben megülni, ezért gyakran utazgat is. Ősz elején is elment wellnessezni egyedül, de nem kell félteni, mert bárhol talál magának társaságot és új barátokat, nem volt ez másképp most sem. A szállodában a szomszédos szobában lakott egy nyugdíjas házaspár, velük nagyon jól egymásra találtak. Reggel a férj mindig előbb jött ki a szobából és várt a folyosón a feleségére. Judit mama meg is kérdezte pár nap után, hogy mi a helyzet. A bácsi csak annyit mondott, hogy a szem alatti ráncok feltöltése veszi el az asszony idejét.

Judit mama persze nem értette, de hamarosan megkapta a választ. A “szem alatti ráncok feltöltése” alatt egy szemránc elleni krém használatát kell érteni. A néni kapott a lányától egy szérumot, ami kiváló a szemkörnyéki ráncokra, de egyébként azt mondta, hogy lehet használni a homlok és a száj környékén megjelenő ráncokra is. De ugyanígy tud segíteni a táskás szemeken, ami ugye idősebb korban gyakori jelenség.

A szérum neve InstanTense Plus, és ez egy olasz kozmetikum, amit Magyarországon csak egyetlen helyen lehet megvásárolni, egy webshopon keresztül. Judit mama is elgondolkozott a vásárláson, de előtte kért egy keveset, hogy ő is kipróbálhassa. Azt mondta, hogy amikor először használta, teljesen megfiatalodott és még az étteremben a fiatal pincér fiú is rákacsintott.

Szóval, fel is hívta az unokatesómat, hogy rendeljen neki egy ilyet, mert csodákat tesz vele. Ő persze készségesen segített neki, és azonnal meg is rendelte, de természetesen nem is kérte el a pénzt, mert bőven megérte az árát így, hogy Judit mama ilyen boldog lett tőle.

A szérum egyébként több természetes anyagot is tartalmaz, de természetesen, vannak benne egyéb összetevők is. Ám van benne egy díjnyertes összetevő, ami teljesen természetes, ez pedig az argirelox peptid, ami egyfajta izomlazító hatással rendelkezik, de ennek köszönhető a ráncok csökkenése.

De a lényeg, hogy most Judit mama nem csak barátokkal, de egy szuper krémmel is gazdagodott, amik segít neki a szem alatti ráncok eltüntetésében.