Az Acer laptop szervíz a mosogatás áldozatát is rendbe hozta

A hotelekben gyakoriak azok az esetek, amikor a kissé felelőtlen vendégek nem emlékeznek, hova teszik a laptopjukat a filmezés után és ráülnek, vagy a reggeli kávéjukat a laptopra öntik.

Ezek mind olyan dolgok, amiket otthon valahogy nem csinál az ember, otthon sokkal jobban figyelünk. Van egy megszokott rendszerünk, tudjuk, hogy mit-hova teszünk, tudjuk, hogy mire kell vigyázni, hogy hova ne üljünk. A laptopok egyik előnye, hogy hordozható, de ez sokszor hátrány is tud lenni, mert össze-vissza hurcoljuk és mindenhova letesszük, ahova nem kellene, ebből pedig sok kis baleset születik. A laptopok könnyen törnek. Bármennyire is erős, masszív gépet választunk, a forró kávé, a zuhanás vagy a ráülés minden laptopot tönkre tud tenni.

Ilyenkor persze azonnal rohanunk a szerelőhöz, hátha még meg tudja menteni a gépünket és nem kell egy teljesen újat venni. Ezek a gépek ugyanis egy kisebb vagyonba kerülnek. Laptop az kell, de ahhoz, hogy újat vegyünk, elég sok pénzre van szükség.

Az ilyen drága termékeknél nem csoda, hogy aki csak teheti, sokkal inkább a szervizt választja, mint az új készülék vásárlását.

Sosem értettem, hogy lehet leönteni a laptopot vízzel, vagy valamilyen folyadékkal, amíg én is meg nem tettem. Sajnos az én esetem elég nevetségesen alakult, de vannak véletlenek, én is emberből vagyok és sajnos egyre figyelmetlenebb is vagyok.

Úgy történt az egész, hogy nyaralni voltunk, és mosogattam. A mosogató mellett volt az asztal, amire a laptopomat tettem kinyitva. Nem gondoltam, hogy a víz elérheti, de mikor figyelmetlen voltam és egy merőkanalat tettem a folyó víz alá, arról a víz a laptopra került, és mikor ezt felismertem és mosogatószeres-vizes kézzel utána nyúltam, már megtörtént a baj, a víz befolyt a billentyűk között.

Amikor hazaértünk, az első dolgom az volt, hogy beírtam a keresőbe: acer laptop szervíz, a találatok közül pedig választottam egy szimpatikusat.

Nem akartam messzire vinni, ezért fontos volt, hogy a környéken legyen, de persze arra is figyeltem, hogy jó értékelései legyenek a szerviznek, és biztosan segíteni tudjanak a kissé ázott laptopomon. Nem tudtam eddig, hogy ezen biztosan lehet-e segíteni.

A keresés eredményeként úgy döntöttem, hogy a Pc mentor nevű oldal üzletébe viszem a laptopot.

Itt a honlapon láttam, hogy foglalkoznak ilyen balesetet szenvedett, elázott laptopokkal is. Mivel külön fel van tüntetve, hogy foglalkoznak ilyennel, bíztam bennük, hiszen már van tapasztalatuk ilyen, pórul járt laptopokkal.

El is vittem a laptopot hozzájuk. Láttam, hogy van laptop futár szolgáltatásuk is az oldalon, de nekem sokkal egyszerűbb volt személyesen elmenni hozzájuk és elvinni a laptopomat.

Szerencsére nem kérdezték meg, hogy hogyan is történt a baleset, kicsit kellemetlen lett volna elmondani, hogy egy félresikerült mosogatás eredménye az egész. Szerencsére nem lett olyan nagy a baj, mint gondoltam, hamar meg tudták itt csinálni.

Itt mindenféle laptop szerelésével foglalkoznak, de vásárolnak és el is adnak laptopokat. Ha van egy megunt, vagy kissé hibás laptopunk, azt is bátran be lehet ide hozni, mert megvásárolják. Vagy ha laptopot szeretnénk venni, akkor is jó helynek bizonyulhat.

Segítettek a beázott laptopomon, ami azóta is úgy működik, mint előtte. Hittem az internetes véleményeknek és nem bántam meg, elég olcsón dolgoztak és minden gondomat megoldották.

Most már én is elmondhatom magamról, hogy olyan vagyok, mint a nyaralók, én is elrontom a laptopomat, amint egy kicsit is változik a környezet. Már értem azokat, akik hasonló baleseteket szenvednek el, és most már tudom, melyik üzletet ajánljam, ha esetleg valaki rákérdezne.

acer laptop szervíz
acer laptop szervíz