Az Imagine Baby is mindig bekerül a bőröndbe

A férjemmel mindig is odavoltunk a különféle szállodákért, alkalomadtán elmenekültünk egy-egy ilyen helyre. Sokan mondogatták, hogy mikor megszületik Elzácska, akkor egy időre biztosan lemondhatunk erről a szokásunkról. Én sosem értettem egyet, nem értettem meg, miért ne lehetne elutazni egy kisbabával. Nyilván nem a legelső hónapokra gondolok, de egy idő után a babának is jó, ha minél több inger éri. Egy szálloda pedig tele van új formákkal, hangokkal, szagokkal, ami jót tesz egy növekvő csöppségnek is.

Ha meg arra gondoltok, hogy a baba sírása zavarja a többi szállóvendéget, talán igazatok van. De egyrészt vannak családbarát helyek, másrészt pedig egy szociális környezet részét képezhetik a kicsik is, nemde? S mióta Elzával járunk el, csak a megfelelő pakolás és felkészülés a kulcsa annak, hogy az egész család jól érezhesse magát egy új környezetben.

Éppen ezért sosem mulasztom elpakolni az Imagine Baby holmikat, amik színessé tették a babánk hétköznapjait, de egyúttal a mienkét is. Mióta egy kedves barátnőm Imagine Baby rágókát ajándékozott nekünk, azóta engem le sem lehet robbantani az oldalról. Az első olyan bolt, ahol kivétel nélkül mindent szívesen, biztonsággal rendelek meg a gyermekem számára. Bár fő termékük a makis rágókák, ugyanolyan kifogástalan minőségben árulnak minden mást is: cumikat, csörgőket, textileket (ruhákat, ágyneműket, pelenkát), fürdőjátékokat, egyéb játékokat, sőt az étkezéshez szükséges kellékeket is ide lehet sorolni. Valószínűleg a felsorolásom nem teljes, de így látjátok, hogy nagyjából minden területet lefed a kínálatuk.

Az első dolog, amit sosem hagyok otthon, az a pizsama, hogy minél kényelmesebb és nyugodtabb lehessen az éjszaka. Az Imagine Baby-ről rendelt pizsama száz százalékban organikus pamutból készült, így tudom, hogy szuper anyagú, káros hatásoktól mentes ruha kerül a babámra. Külön öröm, hogy nagyobb méretekben is elérhető az oldalon. Talpas pizsi, amin még kis csúszásgátló korongok is megtalálhatóak, így extrán biztonságos a már tipegő kicsiknek is. Az anyag szuperül lélegzik, Elza is nagyon szereti magán. Külön hála az oldalnak, hogy mosási útmutatót is csatolnak a legtöbb termék mellé, ami rendkívül hasznos, mert sokszor tanácstalan vagyok a megfelelő mosási fokozat kiválasztásában.

A következő kötelező darab a textilpelus. Ezt mondanom sem kell, odavagyok azért, hogy miközben rendkívül bababarát termékeket árulnak, egyben figyelnek arra is, hogy minél környezettudatosabb lehessen a gyermeknevelés. Azt garantálom, hogy a létező legpuhább textilpelenkát az Imagine Baby-ről rendeltem, hihetetlenül finom a baba bőréhez, nem szoktam tapasztalni kipirosodást. Szintén, Elza is szívesen viseli magán, így a szállodában is hű társaink ezek a darabok.

Ami szintén elengedhetetlen a csendes pillanatok érdekében, az a cumi. Már nem meglepő, ha azt mondom, hogy az Imagine Baby cumi megváltás volt számunkra. A 6-18 hónapos kornak megfelelő cumit úgy alakították ki, hogy minél jobban hasonlítson az anya melléhez. Ez támogatja a baba szopóreflexét, és a rendes szoptatást is hihetetlenül segíti. A cumi nagyon jól megpuhul a baba szájában, és eddig azt sem tapasztaltam, hogy a pajzs része nyomná vagy sértené Elza állát és száját. A műanyag része teljes mértékben káros – és rákkeltő anyagoktól mentes. A cumi része natúrkaucsukból készült, amiről egy részletes leírást adtak meg az oldalon. A szülő számára ez nem egy utolsó szempont, hiszen mi mindenről szeretnénk meggyőzödni, hogy jó a gyermekünknek. A cserélési időközöket és a fertőtlenítési útmutató is megtalálható az oldalon, így bátran lehet ezt is magabiztosan kezelni.

Természetesen a kedvenc nyuszis rágóka sem marad soha otthon, így mindig van mivel elfoglalja magát a kicsinknek. Tökéletesen puha anyagból készült, hímzett részletekkel rajta, így a lehető legstrapabíróbb a bébik keze ellen. Sok részlettel készült, így mindig sokáig fenntartja Elza érdeklődését, ha a markába veszi Bella Nyuszit. Mivel a kis nyuszika egy rágókát is tart a kezében, fogzásra is kiváló választás lehet, amellett, hogy fejleszti a baba tapintását.

Az Imagine Baby már majdnem újszülöttkor óta nyomon követ minket, és sosem csalódtam. A kiszállítás gyors, akár 2-3 munkanap alatt megvan. A termékek minősége abszolút kifogástalan, náluk minden azért készül, hogy a gyerekeknek biztonságos és játékos lehessen a cseperedésük. Ne féljetek utazni, csak előtte rendeljetek Imagine Baby kellékeket!