Bio kozmetikumokkal olyan, mintha otthon wellnesseznék

Az ember nem teheti meg minden héten, hogy wellnesshétvégét tartson, legalábbis a hagyományos értelemben nem. Azonban ha a bőrünket szeretnénk kényeztetni, akkor a florencebio.hu jó megoldás az otthoni wellnesshez.

A florencebio.hu webáruházban csupa jótékony hatású kozmetikumot találunk, igazán magas minőségben. Amikor wellnessezik az ember, nyilván az egy teljesen más állapot, én legalábbis ilyenkor szeretek minden lehetőséget kihasználni. Kozmetikai kezelések, masszázs, szauna és egyéb kényeztető dolgok.

Otthon is szeretem megadni a bőrömnek azt, amire szüksége van, és ezért is érzem szerencsésnek magam, amiért rátaláltam a florencebio.hu-ra.

És hogy mit mindent is kínál a florencebio.hu? Először is ha feliratkozunk a hírlevélre, akkor 10 százalék kedvezményt nyújtanak a vásárlás árából. Persze nem mindössze ezért jó feliratkozni, hanem azért is, mert így számos újdonságról, akcióról értesülhetünk elsőként.

De hogy mi minden is szerepel a kínálatban? Csupa magas minőségű kozmetikum, így például az a C-vitaminos arcszérum, aminek a hatása már pár hét alatt látható. Olyan összetevőkből készül, aminek segítségével a bőrünk hidratált, egységes tónusú és feszes lesz. Ráadásul ez a szérum abban is segít, hogy az öregségi foltok és a nap okozta foltok elhalványuljanak. Mint ahogy a Florencebio nevében is benne van, ezek bio gazdálkodásból származó összetevőket tartalmaznak. És úgy hatnak egymásra ezek az összetevők, hogy serkentik a bőr kollagéntermelését.

A florencebio.hu termékei egyébként 12 országban kaphatók és több tízezren már elégedetten használják ezeket. Maga a márka Olaszországból származik és például a csiganyálas krémhez magát a csiga nyálát ott is gyűjtik be egy farmról. Ahol egyébként a csigáknak is nagyon jó dolguk van.

De érdemes még megemlíteni az arctisztító tejet is, hisz a bórápolás egyik alappillére a megfelelő arctisztítás. Az itt kapható arctisztító tej kíméletes a bőrrel, hiarulonsav és aloe vera is található benne, ezen kívül az igen tápláló édesmandula olajban és a shea vajban is bővelkedik. A florencebio.hu valamennyi készítménye tartalmaz E- és C-vitamint is, ezekre is nagy szüksége van a bőrnek és meg is hálálják a törődést.

A florencebio.hu kínálatát érdemes átböngésznie mindazoknak, akik bio, magas minőségű kozmetikumra vágynak.