Egy finom illatú füstölő a hotelszobát is otthonosabbá teszi

Munkámból kifolyólag rengeteget utazom, előadásról előadásra, konferenciáról konferenciára járok külföldön és belföldön egyaránt. Egyesek talán irigykednek most, de én az évek alatt már eljutottam oda, hogy a bőröndömre se szeretek ránézni egy-egy húzósabb, sok utazással járó időszak után. Barátnőmnek panaszkodtam erről a minap és ő rögtön elő is állt egy jó tanáccsal: használjak megérkezés után füstölőt a hotelszobában és a megtisztított térben máris otthonosabban fogom érezni magam. Még webshopot is tudott ajánlani hozzá, ahonnan ő mindig rendeli a füstölőit: nepalitermekek.com/collections/fustolok.

Hamar meg is találtam az oldalon, amit kerestem, a tértisztításra kiváló, kézzel készített tibeti boróka füstölőt és a szeretetet és nyugalmat árasztó bhutáni Csenrézi füstölőt. Mindkettő teljesen természetes alapanyagokból, himalájai gyógynövényekből készült. Ahogy elképzeltem, hogy megérkezés után a hotelben meggyújtok majd egy-egy szálat, azonnal nyugalom szállt meg és már nem tartottam a következő úttól. Ezen felbátorodva, tovább nézegettem az oldalt, hátha találok még valami jó ötletet, amivel pozitívabbra tudom hangolni a hotelszobákat és önmagam.

nepalitermekek.com/collections/fustolok

A kínálat fantasztikus, a tulajdonos szinte minden darabot maga választott, amikor Nepálban járt és sokat egy magasrangú rinpochéval meg is áldatott. Az útjairól készült képeket és leírásokat is megtalálják az oldalon az érdeklődők, gyönyörűek és általuk bepillanthatunk egy kicsit a nepáli kultúrába. A webshopban sok a kézzel készült, egyedi termék, ez nem a tucat-ajándékok helye. Szebbnél szebb mandalák, thangkák és hangtálak között böngészhet az érdeklődő. Sérülékenységük miatt ezek most nálam nem jöttek szóba, de a színek és minták gazdagsága így is lenyűgözött. El is határoztam, hogy Karácsonykor visszatérek és a rokonságnak innen választok pár igazán különleges, egzotikus ajándékot. Azt már tudom, hogy a nővérem egy exclusive minőségű zöld Tara thangkát kap, mert nagy kedvence ez a női istenség, aki segít a félelmek és szorongások legyőzésében. Rezgésterápiával foglalkozó barátnőm pedig egy kézzel készített, a napfonat csakrára ható hangtálat kap majd, mert sokszor panaszkodott már nekem a máshol vásárolt hangtálak gyenge minőségére.

Nagyban segíti a választást, hogy minden terméket gondosan befotóztak, a mintákra rá is lehet nagyítani illetve minden árkategóriából választhatunk árucikket, vannak kevésbé díszes, elérhetőbb áru termékek és prémium minőségűek, gazdagon díszítve. Főleg a kevésbé ismert motívumoknál hasznos, hogy minden terméknél található az összetétel és méret mellett egy aprólékos leírás arról is, hogy az adott tárgy kit vagy mit ábrázol pontosan és az élet mely területén fejti ki pozitív hatását.

Nekem most fontos szempont volt, hogy akár repülőn is tudjam utaztatni a választott terméket, tehát ne legyen nagy és nehéz, így végül egy kisméretű, bordó színű, áldó kéztartású Buddha szobor mellett döntöttem. A leírás szerint nagyon jó segítője annak, aki aktív együttérzésre, védelemre vágyik. Nekem találták ki! Vettem továbbá még néhány önsegítő könyvet, hogy a pozitív megerősítésekkel hangoljam jobbra az életem és egy kék alapon pirossal hímzett Buddha szeme pólót, ami 100% pamut, szóval kellemes viselet lesz akár alvós pólónak is.

Bankkártyával gyorsan fizettem a kosaram és két nappal később a GLS már ki is szállította a csomagot, így következő utazásomkor rögtön ki is próbálhattam a füstölőzést és nagyon bevált! Azonnal magaménak éreztem az idegen hotelszobát és remekül aludtam benne. Én mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a megoldást és a nepalitermekek.com/collections/fustolok oldalt.