Egy szállodában kaptam a legjobb ötletet a fűszernövény magokhoz

Imádok utazni, új városokat felfedezni és kirándulni. Szeretem a szabadidőmet a szabadban töltetni. A bio dolgokat pedig még annál is inkább. Ezért úgy döntöttem, hogy otthon fogok megtermeszteni magamnak mindent, amit csak tudok, még a fűszernövényeket is. Éppen ezért elmentem fűszernövény magok után keresgélni, nem tudtam, hol kaphatnék olyat, amire nekem szükségem van. Mivel azokban a boltokban nem kaptam, ahol szétnéztem, már majdnem fel is adtam, amikor a szálloda egyik alkalmazottja adott egy jó ötletet nekem. Ő a Gazdabolt oldalát ajánlotta. Nem is kellett nekem több, rájuk is kerestem. Az weboldalukon nagyon sok termék megtalálható így fűszernövény magok is voltak. Ezen megörülve gyorsan a virtuális kosaramba tettem a szükséges magokat és tovább nézelődtem.

Nagyon sok termékkategóriájuk van, így biztos voltam benne, hogy több hasznos dolgot is fogok találni, nem csak fűszernövény magokat. Néhány termékkategória: szerves és műtrágya, gépek, növényvédő szer, borászat és vegyi anyagok, kerti kiegészítők, szerszámok, védő felszerelések és még a gyerekeknek is lehet venni kesztyűket, vetőmagokat, könyvet, csizmát és még sok mást.

Nagyon sok érdekességet és újdonságot találtam a gazdabolt oldalán, így eltartott egy darabig, míg mindent alaposan megnéztem. Az egyik kedvenc részem, a Gazdabolt TV volt. Itt nagyon sok hasznos és érdekes rövid videó megtalálható és folyamatosan kerülnek ki újabbak is. Az egyik, amit meg is néztem a palánta nevelésről szólt. Több hasznos tipp is elhangzott a videóban, így biztos vagyok benne, hogyha időm engedi, akkor több ilyen videót is meg fogok nézni tőlük.

Ahogy láttam, nagyon sok gyártó terméke megtalálható náluk. Mint például az Agroland, Grünland, demar, Euro Sol Kft termékei is. Ennek köszönhetően szinte biztos lehetek abban, hogy minőségi terméket fogok kapni.

Ha pedig valami kérdésem merülne fel, vagy csak segítségre lenne szükségem, akkor a Gazdabolt szaktanácsadói is a rendelésemre állnak. Több tanácsadó közül is lehet választani, így én dönthetem el, hogy kitől szeretnék segítséget kérni. Amiben segítséget tudnak nyújtani: biogazdálkodás, kerti tó, növényvédelem, zöldségtermesztés, tápanyagpótlás, hajtatás, ültetvény, szobanövények.

Amikor megláttam, hogy a hírlevelükre is fel lehet iratkozni, gondolkodás nélkül megtettem. Ez csak néhány kattintás, mégis nagyon jól tudnak jönni az ilyen e-mailek. Ezekből tájékozódni lehet az akciókról, a technológiai újdonságokról és még növényvédelmi előrejelzésekről is informálják a hírlevélre feliratkozott embereket. Szerintem ez maximálisan megéri. És nem is bombáznak folyamatosan levelekkel, így nem zavaróak.

Különböző közösségi oldalakon is megtalálható a Gazdabolt: Facebook, Instagram, Twitter, Youtube. Ha itt követi valaki őket, akkor még több érdekes és hasznos információt megkaphat a kertészkedéssel kapcsolatban. Így, hogyha a hobbid a kertészkedés és szeretsz folyamatosan képben lenni az új információkkal, technikákkal és módszerekkel akkor érdemes őket több platformon is követni.

Mint ahogy már látható is, nagyon segítőkészek és azon vannak, hogy a vásárlóik minél nagyobb tudással rendelkezzenek. Ez nem csak a vásárlóknak, de nekik is jó, hiszen megfelelő tudással a döntés is egyszerűbb és a kert is szebb lesz.

Ha pedig elakadnál a vásárlás közben, akkor a “Hogyan vásároljak? ” címke a segítségedre lehet. Itt összegyűjtöttek több olyan kérdést is, amit az évek során többen feltettek már, így valószínűleg választ kaphatsz te is, hiszen itt megtudhatod, hogy mire figyelj vásárlásnál, milyen szállítási költségek vannak, hogyan tudsz pontosan vásárolni, és még azt is hogyan fogok megkapni a rendelésedet.

Ne feledd, a Gazdabolt az igényeid kielégítésén dolgozik. Teszi ezt a minőségi árukkal, megbízható gyártóktól beszerzett termékekkel, megfelelő szakértelemmel és segítségnyújtással. Nézd meg Te is, a Gazdabolt kínálatát!