Éppen italhűtőt keresel a szállodádba? Akkor jó helyen jársz!

A vállalkozásunk olyan, mintha a saját gyermekünk lenne. Figyeljük, ahogy szépen lassan nő, odafigyelünk rá, pénzt áldozunk rá és idővel a befektetett idő és munka többszörösen megtérül. Én is így tekintek a saját panziómra, amit folyamatosan csinosítgatok, újítok, hogy minél teljesebb vendégélményt tudjak nyújtani a látogatók számára. Nekem az a legfontosabb, hogy elégedetten távozzanak tőlünk és a jó hírünket országszerte elvigyék a turisták. Ezért is látogattam el legutóbb a https://rdealer.hu/termekek/italhuto oldalra, ahol megtaláltam a legjobb, modern italhűtőt, ami csak a panzióm bárjába kellhet.

Emberek vagyunk, szeretnénk minél kevesebb pénzből minél többet csinálni és nem szeretünk plusz pénzt költeni semmire. Sajnos nagyon sokan viszonyulnak így a céghez a vendéglátó szektorban és ezért vannak, akik 10-15-20 évig ugyanazt a hűtőt használják vagy ugyanazokat a régi gépeket, amik nincsenek szakszerűen karbantartva. Szerencsére engem nem ilyen szemlélettel áldott meg a sors és szeretem mindig a legmodernebb kinézetet nyújtani a panziómnak a lehetőségeinkhez mérten. Mivel már nagyon hiányzott a bárunkból egy üveg, tolóajtós hűtő, így úgy döntöttem, hogy beruházok egyre, ezzel is növelve a színvonalunkat. Ki tudja, egyszer talán hotellé nőjük ki magunkat, a folyamatos fejlődés és modernizálás nem árthat.

Felnéztem hát a https://rdealer.hu/termekek/italhuto oldalra, hogy megtaláljam álmaim italhűtőjét, ami még a pénztárcámhoz is passzol. Sok ismerősöm ajánlotta ezt az oldalt, úgyhogy úgy döntöttem adok neki egy esélyt. Nagyon könnyen átlátható, letisztult webshop tárult elém, a navigálás is nagyon könnyen történt. Okom sincs a panaszra, mindent azonnal megtaláltam és a leírások is pontosan és részletesek voltak. Megtévesztésnek nyoma sincs, mivel jól látható helyen tájékoztatva vagyunk előre arról, hogy készleten van a kiválasztott termék, vagy pedig meg kell rendelni. Amennyiben rendelésre van szükség, tehát külső raktárban van, még a szállítási időt is feltüntetik, legalábbis egy intervallumot. Tíz csillagos ügyfélközpontúság!

Nagyon menő termékeket találtam, amikről nem is nagyon tudtam, hogy léteznek, és a sokaságban ott volt a gondolatomban megfogalmazott italhűtő is. Elég belőle a kisebb is, az is 191 literes, bőven elég lesz. Két toló üvegajtós, fekete kerettel, 2 év garanciával. Rendelésre szerzik be, melynek átfutási ideje maximum egy hónap. Nem is gond, addig legalább szépen el tudunk rendezni mindent és meg tudjuk tervezni a beszerelést, elhelyezést. Plusz öröm számomra, hogy a hűtő önmagától visszacsukódik, nagyjából olyan, mint amilyet a nagy áruházak hűtő részlegein láthatunk, csak ez kisebb és elegánsabb. És az én panziómban lesz. El sem hiszem, hogy végre megtörténik, végre valahára lesz egy ilyenünk!

Szerencsére egyszer sem kellett izgulnom afelől, hogy valami gond történik, mivel a kapcsolatfelvétel nagyon gördülékenyen ment. Nagy lelkesen hívtam fel a céget, hogy egyeztessünk minden részletet és megválaszolják a felmerülő kérdéseimet. Miután megtörtént a telefonos diskurzus, nagy boldogan újságoltam mindenkinek, hogy mi lesz itt nekünk a kis vidéki panziónkban és mindenki nagyon lelkesen fogadta a hírt. Három hét múlva hívtak, hogy megérkezett a hűtő és nem sokára megtörténik a kiszállítás, ami zavartalanul, gond nélkül végbement. A termék hibátlanul működik, de nem is kell nagyon efelől aggódnom, hiszen garanciás két évig. A beépített termékgarancián kívül a cég az új termékekre 1 év garanciát ad, mely a telephelyükön érvényesíthető, így az első egy évben mondhatni duplán be vagyok védve a nagyszerű szolgáltatásuknak köszönhetően.

A több, mint 20 éves szakmai tapasztalat abszolút visszaköszönt a vásárlásom és a termékem minősége kapcsán, elégedettebb nem is lehetnék a szolgáltatásukkal. Innen is szeretném megköszönni a kedves barátnőmnek, aki ajánlotta nekem ezt a szuper oldalt, hiszen nélküle sose tévedtem volna a https://rdealer.hu/termekek/italhuto-re. Az rdealer.hu-nak pedig köszönöm a gyors és pontos ügyintézést, a tökéletes terméket és a hibátlan működést. Biztosan fogok még tőlük rendelni, ha újra modernizálásra adom a fejemet!