Esküvői fotósarok, kellékek és vicces fotók – ezek dobják fel a lagzit

Az egyik legjobb barátnőm, Márti esküvője a jövő év első felében lesz esedékes. Bár még mindig van bőven idő a szervezkedésre, Márti már jó előre szeretne mindent bebiztosítani. Az összes részletnek, a vacsora menünek és a helyszínnek tökéletesnek kell lenni. ez érhető, hiszen élete egyik legfontosabb napjára készül.

A helyszínt egy elegáns szálloda rendezvényterme szolgáltatja, és az ételről is ugyanez a szálloda fog gondoskodni. Azoknak a vendégeknek, akik messziről jönnek, ugyanitt tudnak szobát is foglalni az éjszakára. Ki akarna az éjszaka közepén az ország másik végébe autókázni?

Mivel a fő dolgok már le voltak szervezve, Márti elmesélte, hogy nekiálltak keresni azokat a szolgáltatásokat, amivel igazán egyedivé tehetik az esküvőjüket. A vőlegényével szerették volna, ha egy esküvői fotósarok, kellékek, és egy szelfi automata is a vendégek rendelkezésére állna. A cél az, hogy rengeteg közvetlen hangvételű, spontán, és vicces fotó készülhetne, és így az esküvői mulatság a vendégek szemszögéből is meg lenne örökítve.

Az esküvői fotósarok kellékek pedig azért kiemelten fontosak nekik, mert szeretnék, ha a vendégek igazán elengedhetnék a fantáziájukat, és igazán őrült fotók születnének. Ehhez a tökéletes szolgáltató a Selfiegép csapata, akik a korlátlan mennyiségű fotó mellé a színes fotófalat is biztosítják, és a kellékeket is, mint parókákat, szemüvegeket, álarcokat, és még sok más egyebet. Miután mesélt nekem róluk, gondoltam én is rákukkantok a weboldalukra.

esküvői fotósarok kellékek

A szelfi automata, vagy szelfi box egy tükörreflexes fényképezőből, fotónyomtatóból, és egy stúdióvakuból áll. Kis helyen is elfér, szinte egy komplett fotóstúdió, és remek minőségű képek készíthetőek vele. A fotósarok felállításához csak 3×3 méter szabad helyre van szükség. A felállítása pedig nem telik többe fél óránál, de a Selfiegép kollégái már a megbeszélt időpontnál egy órával előbb kiérkeznek a helyszínre, biztos, ami biztos.

A vendégeknek csak egy gombot kell megnyomni rajta, így hát még a technológiához kevéssé értőek is könnyedén tudják használni. Bármilyen kérdés esetére a helyszínen végig jelen van a Selfiegép egyik kollégája, és segít. Ha a megbeszélt időtartamot a megrendelő meg szeretné hosszabbíttatni, szintén csak ennek a kollégának kell jeleznie.

A fotónyomtató azonnal ki is nyomtatja a képeket, így azokat eltehetjük emlékbe. Kérésre a Selfiegép a pár nevét, az esküvő dátumát, vagy bármilyen kedves üzenetet, logót rá tud nyomtatni a fényképekre. A fotókat akár más méretben is lehet kérni, illetve dupla nyomtatást is vállalnak. Az összes elkészült képet végül digitális formában is továbbítják a megrendelőnek, így egy kép sem fog elveszni. Több száz rendezvényen vannak már túl, úgyhogy eléggé tisztában vannak az esetleges igényekkel.

Ha valaha is férjhez megyek, tuti, hogy én is akarok majd Selfiegépet a lakodalmamra!