Ételcsomagolásra a szállodában is szükség van

Amikor a nyaralásunkat terveztük, szóba kerültek a külföldi úticélok is, de szeretünk megismerkedni hazánk természeti kincseivel is. Amikor csak néhány napunk van kiszakadni a mindennapokból, akkor itthoni látnivalókat keresünk fel, amikor viszont több időnk van, például nyáron, akkor irány a tengerpart.

A Balaton, Szeged, a Hortobágyi Nemzeti Park, Tokaj-Hegyalja már mind általunk felfedezett területek. Így legutóbb úgy döntöttünk, hogy Kalocsát vesszük célba. Ez egy híres paprikatermesztő vidék, ami számos turisztikai célponttal is rendelkezik. Kiváló lehetőséget kínál a családoknak, pároknak a tartalmas időtöltéshez. Színes és izgalmas úticél, amit bátran ajánlok mindenkinek. Amikor lefoglaltuk a szállást, a párommal épp arról beszélgettünk, hogy milyen jó, hogy ma már környezetbarátabb módon lehet élni, utazgatni.

És a környezettudatosság az olyan dolgokban is jelen van, mint például az ételek és italok tárolása, szállítása. Ilyen gasztronómiai csomagolóanyagokat kínál a hunniakristaly.hu webáruház is. Az oldalon nagyon sokféle minőségi csomagolóanyagot találhatunk, melyet a vendéglátóipar, éttermek, kávézók, cukrászdák számára ajánlanak. Különböző formájú és méretű egyszer használatos poharakat is találunk itt, melyek tökéletesek desszertek, smoothie-k szervírozásához.

Vannak ételek, italok csomagolására és szállítására alkalmas dobozok. Minőségi és kedvező áron elérhető dolgokat találunk itt.

Ha a keresésünk fókuszában a svédtál 750 ml áll, akkor is jó helyen járunk a hunniakristaly.hu-n. Vannak olyan polipropilénből készült elviteles dobozok, amelyek élelmiszerbarát anyagból készülnek. Ez az anyag nem befolyásolja az ételek ízét, illatát és színét.

A svédtál 750 ml is ebbe a kategóriába tartozik, ezek a tejszerűen áttetsző elviteles dobozok tetővel is megvásárolhatók. A kínálat igen széles, méretben, űrtartalomban egyaránt.

Az Európai Unióban 2022. nyarától betiltották az egyszer használatos polisztirol műanyagból készült elviteles dobozok poharak, evőeszközök és szívószálak forgalmazását, azonban a meglévő készleteket még lehet értékesíteni. Ez környezetvédelmi szempontból alakult így, hisz ezek a polimerek több száz év alatt bomlanak le.

A gasztro csomagolóanyagok világában tehát új, környezetbarát megoldásokra volt szükség, és ezek egyike a lebomló anyagból, kukoricakeményítőből készült elviteles edények.

Ha valaki svédtál 750 ml méretben keresgél, a hunniakristaly.hu számára is kínál megoldást, tetővel vagy anélkül. Persze érdemesebb tetővel együtt megvásárolni ezeket a dobozokat, hisz így praktikusabb és egyszerűbb a használat.

A gasztronómiában nagyon sokféle csomagolóanyagra lehet szükség a mindennapokban és ezeket kínálja a hunniakristaly.hu webáruház is. Minőségi termékeket, kedvező áron, gyors szállítással. Ettől nem is kell több, hisz így egy helyen meg tudunk venni mindent, amire csak szükségünk lehet. Akár egy szállodában, étteremben, kávézóban, cukrászdában.