Extra védőfelszereléseket kell venni a vírushelyzet miatt a hotelben is

A koronavírus megjelenése az egész föld életét felbolygatta. Voltak országok, ahol alacsonyabb volt a fertőzöttség, valahol magasabb. A szálloda ipart, a vendéglátást és még sok más területet elég komolyan sújtotta a vírus.

Napról napra egyre több biztonsági előírásnak kell megfelelnie a hoteleknek, vendéglátó egységeknek. De szerencsére az alapvető védő felszerelést elég egyszerűen be lehet szerezni.

Szerintem már nincs olyan dolog, amit ne lehetne az interneten beszerezni. Nem nagyon kell már semmi vásárlás miatt kimozdulni otthonról. Sorra nyílnak a webshopok, alakulnak a futár cégek, újabb csomagautomatákat nyitnak, mindenhova raktárosokat keresnek.

Ennek megvannak az előnyei, nekünk a hotelban sem kell vásárolni mennünk. Eddig is mindent szinte szállítóval hozattunk, de most, hogy ennyi online vásárlási lehetőség van,, megkönnyítették a dolgunkat.

Maszkokat, fertőtlenítőket minden hónapban rendelünk a https://prevenciopatika.hu/ oldalról, attól függően, hogy éppen kötelező-e a maszk viselése vagy sem.

Ennél a cégnél minden van, amire csak szükségünk lehet, hogy megállítsuk a koronavírus terjedését a hotelban. A cég maga gyógyszerek értékesítésével foglalkozik.

Itt szerintem minden vény nélkül kapható gyógyszer megtalálható, a https://prevenciopatika.hu/ oldal tele van gyógyszerekkel, vitaminokkal, mindenféle pirulával, étrend kiegészítővel. Vannak szépségápolási termékek, kozmetikumok, baba-mama termékek is. Itt nem csak hotelek, cégek tudnak vásárolni, az otthonra szükséges vény nélkül kapható gyógyszereket és még sok más mindent is meg lehet vásárolni.

Mi már nagyon sokszor rendeltünk innen, nagyobb értékben. Így általában ingyenes a szállítás. Futárral hozzák ki a csomagot, mindig nagyon hamar megérkezett eddig és még sosem volt benne semmilyen hiány. Pontosak és precízek.

Itt nagyon sok az akció, minden hónapban más termékek vannak leakciózva, ezeket nagyon kedvezményes áron lehet megvásárolni. Jelenleg például 319 termék van leértékelve. Itt a kisebb akcióktól kezdve a nagyobb árengedményekig minden van.

Rengeteg az akciós gyógyszer, ezeket pedig kívánságlistára is lehet tenni, ha nem akarunk mindent egyszerre megvásárolni, vagy tudjuk, hogy később újra rendelni akarunk majd belőle.

vannak itt termékek, amiket egyébként egészségpénztár kártyával i lehet fizetni. Ezeknél egy EP jelet lehet látni.

Könnyű eligazodni az oldalon, mivel a menüben lehet gyógyszerekre keresni tünetek vagy panaszok alapján, de van szabad szavas kereső is.

A https://prevenciopatika.hu/ oldal nagyon jó online üzlet, rengeteg akcióval. Már csak a sok akciós termék miatt is érdemes megnézni a kínálatukat. Vannak mennyiségi kedvezmények is, ha valamiből többet veszünk, akkor kedvezményt adnak rá.

A hotel miatt nagyon sokat rendelünk innen, de örülök, hogy olcsón tudunk vásárolni, és hogy mindent egy helyről be tudunk szerezni. Néha még kuponokat is adnak itt, ezeket be lehet váltani a vásárlásoknál.

Az itt kaphatón termékek is nagyon jó minőségek. Jók maszkok, nem szakadnak könnyen, a fertőtlenítők is jónak tűntek eddig, szóval ezentúl is a https://prevenciopatika.hu/ oldalról fogunk rendelni.