Ha lakásbiztosítást kötnél: pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas

Amikor megveszed életed első lakását, akkor nagy az öröm. Ilyenkor nem nagyon gondol arra senki, hogy mennyi minden fenyegeti és veszélyezteti az otthoni nyugalmunkat, és hogy mennyi váratlan helyzet van, ami tönkreteheti a boldogságunkat. Ezért kell lakásbiztosítást kötni, hogyha kellemetlen meglepetések érnek, akkor is lábra tudjunk állni. Ha többet szeretnél, mint az alap, ha igazi anyagi biztonságot keresel, akkor a pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas oldalt ajánlom.

A Pannonsafe egy olyan cég, akiknél garantáltan biztonságban tudhatjuk a pénzügyeinket. Nem kell mindenkinek mindenhez értenie, a pénzügyeinket pedig nehéz tényleg felelősen kezelni.

Mindig mindenki a legjobb ajánlatokat szeretné kihasználni, de nehéz eldönteni, hogy melyik a legjobb ajánlat, vagyis melyik a legjobb a számunkra. Ahány ház annyi szokás, és ahány ember, annyiféle igény.

Azért, mert a szomszédnak bejött valami, nekünk még nem biztos, hogy az a hitel, vagy az a bank, vagy az a lakásbiztosítás lenne a legjobb.

Mindenkinek más összeg áll a rendelkezésére, mindenkinek más tervei vannak.

Ezért fontos, hogy mindig képben legyünk azzal, hogy mit szeretnénk csinálni a pénzünkkel, mit akarunk elérni, így sokkal könnyebben tudjuk majd, hogy milyen úton kell elindulnunk a céljaink felé.

A lakásbiztosításoknál sok buktató van. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen összegre kötünk biztosítást. Sokszor előfordul alulbiztosítás, ebben az esetben pedig hiába nagy a kárunk, a biztosító nem fogja kifizetni a tényleges értékét, hiszen csak arra az összegre szerződtünk, amit majd kapni fogunk tőle.

Ezért kell nagyon körültekintőnek lenni biztosítás kötésekor. Egy ház nagyon sokba kerül és a legkisebb sérülése is sokba kerülhet. Ezért kell mindig meggyőződnünk róla, hogy a károk és az események mind megfelelő összegre vannak biztosítva.

Például hiába mennek tönkre az elektromos berendezéseink villámcsapás következtében, ha a szerződésünk szerint csak 300.000 Ft-ig téríti ezt a biztosító, akkor ha milliós nagyságrendű kárunk keletkezik, akkor is csak a 300.000 Ft-ot fogjuk megkapni.

Ezt takarja valójában az alulbiztosítás. Mindig fel kell mérnünk, hogy mennyit érnek a biztosított dolgaink, így ha megtörténik a baj, akkor is biztonságban leszünk.

A Pannonsafe nagyon sok bakkal és biztosító társasággal van kapcsolatban, ezért náluk biztos, hogy mindenki megtalálja azt a biztosítást, amire szüksége van.

Lakásbiztosítások esetén például van egy online kalkulátor is, ahova ha beírjuk a ház vagy lakás adatait, akkor a rengeteg biztosítás közül megkeresi azt, ami a legideálisabb lehet a számunkra. Az online kalkulátor elvégzi a munka nagy részét helyettünk, nekünk pedig már csak annyi dolgunk van, hogy meg kel, kötnünk a legjobb biztosítást, ami a piacon csak elérhető a mi igényeinknek megfelelően.

Így könnyen és gyorsan köthetünk biztosításokat, de ha komolyabb pénzügyi kérdésekben van szükségünk segítségre, akkor is bátran számíthatunk a pannonsafe munkatársainak a tanácsára.

Itt pénzügyi szakemberek segítenek eligazodni nekünk a pénzügyek világában és legyen szó befektetésről vagy hitelekről, mindenképpen megtalálják a legjobb ajánlatokat.

Én is itt kötöttem a lakásbiztosításomat, és ugyan nem kellett még nagyobb problémát bejelenteni ( szerencsére), de nagyon elégedett vagyok a biztosításommal. Nem kell attól félnem, hogy egy vihar után vagyonokat kell költenem a lakásra, mert a biztosító állja ezeket a költségeket. Senki sincsen felkészülve arra, hogy a semmiből teljes felújításba kezdjen. De ezért van a biztosítás, hogy a szükségben legyen mire számítanunk és ne menjen tönkre egy élet munkája.

Sok szomorú helyzetről lehet hallani, amikor egy családnak semmije sem marad egy katasztrófa után, és igaz, hogy ezek a helyzetek önmagukban is borzalmasak, de egy kicsit javít a dolgon, hogyha a biztosító kifizeti a kárunkat.

Ezért kell mindenre felkészülni és a legjobb biztosítást választani, ami csak elérhető.