Hotelünkbe hőszivattyút

Kalocsaiak vagyunk a férjemmel mindketten, és úgy döntöttünk egy nap, hogy ideje lenne saját vállalkozást indítani. Kihasználva a lakhelyünk adottságait és látványosságait, hotelnyitás mellett döntöttünk. Ugyan voltak nehézségei, de semmi pénzért nem cserélném el. Az egyik ilyen nehézség volt a fűtés kérdésének eldöntése.

Mivel szerettünk volna egy olyan fűtési módot, ami nem terheli nagyon a környezetet, a hőszivattyú mellett döntöttünk. Már sok jót hallottunk a shop.klimaglobal.hu oldaláról, így az is adott volt, hogy innen rendeljük a szükséges eszközt. A döntésünkben az is szerepet játszott, hogy ezen a weboldalon lehetőségként rendelkezésünkre áll a hőszivattyú telepítése szakemberek által. Ezt mindenképp szerettük volna igénybe venni, ugyanis ha én meg a férjem végeztük volna ezt el, akkor az enyhén szólva is kontár munka lett volna.

Azért is jók a hőszivattyúk, mert nem kell mellettük kiegészítő fűtést alkalmazni, ugyanis tökéletesen ellátják a feladatukat önmagukban is. Ráadásul a gyerekeimet már egészen kicsi koruk óta abban a szellemben nevelem, hogy mindennél előbbre való, hogy óvjuk a környezetünket, mert a következő generációknak is olyan állapotban kellene átadnunk a Földet, ahogyan mi kaptuk születésünkkor. Képmutatás lenne részemről, ha mindezek ellenére egy olyan fűtési módszert választanék, ami jelentősen terheli a környezetünket. A férjemmel azóta se bántuk meg a döntésünket, nagyon jól szuperál a hőszivattyú.