Még a wellness hétvége alatt is lehet új ismeretekkel gazdagodni

A párommal már alig vártuk, hogy lehessen újra ide-oda menni, akár még szállodába is egy másik városban. Már nagyon rég mozdultunk ki Budapestről, de szerintem ezzel nem vagyunk egyedül. Amint tudtunk, próbáltunk is úgy kivenni egy hosszú hétvégét, hogy el tudjunk szabadulni egy wellness szállodába lazítani.

A hely maga remek volt, és most még nem is volt túl zsúfolt sem a wellness részleg, hiszen még nincs szezon, és mostanában amúgy sem utazgatnak túl sokan. A szállodában megismerkedtünk egy másik szimpatikus párral, akikkel valamelyik nap együtt is vacsoráztunk. A vacsora alatt arról beszélgettünk, hogy ki mivel foglalkozik, és az új barátunk, Gábor megemlítette, hogy ő építéseken beszerző. Mivel az én páromat is érdekli ez a téma, rákérdezett, hogy mégis honnan tudják beszerezni és elszállíttatni azokat a hatalmas acél lemezeket, amelyeket a szerkezetek gyártásához használnak.

Gábor ekkor említette meg először az Acélpartner Kft. nevét, sőt, még a acelpartner.hu/kereskedelem linket is átküldte, hogy a saját szemünkkel is láthassuk, hogyan is működik az ilyen anyagok beszerzése. Kicsit Gábor is mesélt a cégről, és nekünk úgy tűnt, hogy elég jó véleménnyel van róluk. Mindig kiszámítható, minőségi munkát végeznek, soha sincsen csúszás. És az a jó, hogy még csak Budapest határát sem kell elhagynod ahhoz, ha személyesen szeretnél hozzájuk elmenni, hiszen a Gyömrői úton található a telephelyük. Azt is elmesélte, hogy nem csak az acél lemezeket rendelik az acelpartner.hu/kereskedelem oldalról, hanem a lángvágást, plazmavágást, élletörést és szemcseszórásos felülettisztítást is velük végeztetik.

Nekem ezek mind olyan veszélyes munkáknak tűnnek. Én tuti rettegnék attól, hogy valami baleset ér. De olyan biztoskezű profik, mint az Acélpartner munkatársai már bizonyára egyáltalán nem tartanak az ilyesmitől. Vacsora után a párom újra felment a acelpartner.hu/kereskedelem linkre, hogy jobban is megismerhesse az Acélpartner munkásságát, mert hát ki tudja, lehet, hogy a jövőben még az ő cége is igénybe venné a szolgáltatásaikat. Kiderült, hogy a céget 1999-ben alapították tehát már több mint 20 éve a színen vannak. Emellett megtudtuk azt is, hogy egy magántulajdonban lévő, 100%-ban magyar cégről van szó.

A fentebb már említett, általam veszélyesnek titulált munkák mellett foglalkoznak acél kereskedelemmel is, azaz különböző minőségű, lemezvastagságú és méretű acél lemezek értékesítését is vállalják. De ez még nem minden. Bérmunkára is fel lehet őket kérni abban az esetben, ha az alapanyag már megvan, és nekünk csak szükségünk van valakire, aki megmunkálja. De ami engem igazán lenyűgözött az az volt, hogy emellett a sok egyéb tevékenység mellett még acélszerkezetek gyártását, és felkérésre kőműves, lakatos és építőipari munkák elvégzését is vállalják. Természetesen mindent az ügyfél igényei szerint kiviteleznek.

Én ezekhez annyira, de annyira nem értek! Még csak azt sem tudom, hogyan hengerelhető az acél a kívánt formába. A hozzám hasonló laikus látogatók számára is szolgál hasznos tartalommal az oldal, egy acél kisokos formájában. Ebben a kisokosban megismerkedhetünk a különböző acél ötvözetekkel és a különböző megmunkálású acél termékekkel. De még az acélvágás rejtelmeibe is betekintést nyerhetünk az oldalról. Bár nekem sosem volt túl jó agyam az ilyen jellegű információk befogadására, az Acélpartner mégis olyan közérthetően fogalmaz, hogy még én is megértettem. Számomra, ha valaki úgy tudja megfogalmazni a tevékenysége részleteit, hogy azt egy teljesen laikus is megérti, az az abszolút profizmus jele.

Nos, végül tehát nem csak egy kellemes wellness hétvégét tölthettem el a párommal, hanem új barátokra és ismeretekre is szert tehettem.