Mellnagyobbítás implantátum konferencia volt a hotelben

Elmentünk párommal nyaralni egy nagyon kellemes wellness szállodába, mert egy kis kikapcsolódásra vágytunk. A helyszínen lettünk tájékoztatva arról, hogy lesz egy kisebb előadás a mellnagyobbítás implantátum méreteivel kapcsolatban, illetve az azokat érintő garanciákról. A férjem nem nagyon lelkesedett a téma iránt, így egyedül vettem részt ezen a röpke órán. Az előadást nem egy orvos, hanem egy gyártó tartotta, azonban Ő figyelmünkbe ajánlotta a plasztika.info.hu oldalt, ha ténylegesen minőségi és megbízható munkát szeretnénk. Fel is kerestem a konferencia után ezt a nevezetes oldalt és Dr. Kelemen Ottó Ph.D. munkáit.

Nagyon megnyerő és megbízható plasztikai sebész szakembert ismertem meg a honlapon, aki több fontos tudományos társaságnak is tagját képezi és több, mint 25 év szakmai tapasztalatát tudhatja magáénak. Engem a munkái közül főként az implantátumos mellnagyobbítás érdekelt, így oda is vettem az irányt egyenesen.

mellnagyobbítás implantátum

Mellnagyobbítás implantátum segítségével és nélküle

Több lehetőség is van a mellek megnagyobbítására. Történhet a beavatkozás implantátum beültetésével, saját zsírral vagy hibrid módszerrel, mely az előbbi kettőt ötvözi. Legyen szó bármelyik útról, a doktor úr keze munkája minden esetben kifogástalan lesz majd. A galériában nagyon igényes és szép munkák vannak felvonultatva, mindegyik mell természetes hatást ad, első ránézésre nem is lehetne megmondani egyikről sem azt, hogy nem “igaziak”.

Be is jelentkeztem hozzá egy konzultációs alkalomra, ahol mindenről felvilágosított és minden javaslatot és észrevételt megtett. Nagyon szimpatikus volt élőben is és a műtét is teljes mértékben a vártak szerint alakult. Nem voltak rejtett költségek a gyógyulás közben, nem voltak szövődmények sem. Mindenkinek ajánlom, hiszen egy kiváló szakember!