Mikor elutazunk, akkor van, amit szeretünk előre tervezni

Nagyon szeretünk kiruccanni a párommal, sokat járjuk a világot. Általában a túrázás a fő profilunk, és az itthoni tájakat is szeretjük. A szállásunkat szeretjük előre megtervezni és a túrákat és programokat bízni a spontaneitásra. Nekünk így egyszerűbb. Legutóbb egy csodás helyen szálltunk meg, ahol minden megvolt, amire szükségünk lehet és nagyon jó áron, ráadásul kutyabarát volt a hely. Egy hosszú hétvégére maradtunk csak, viszont mivel jó előre terveztünk, így nekünk nem került többe, mivel hónapokkal előtte lefoglaltuk az apartmant. Szeretjük, ha rend van az életünkben, és mindig erre törekszünk. Tavaly ilyenkor céget alapítottunk, amely egy családi biznisz részeként valósult meg.

Mivel nekünk már van egy működő cégünk, így szempont volt, hogy székhelyszolgáltatásunk is legyen. Mivel nem vagyunk otthon az ügyvédi és jogi részében a cégalapításnak, a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalon kezdtünk el keresgélni. A székhelyszolgáltatás Budapesten többféleképpen is megvalósulhat, attól függ, hogy mi melyik lehetőséget választjuk ki. A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalán minden információt megtaláltunk. Elsőre azt ellenőriztük, hogy mi az elsődleges feladatok.

Mit gondoljunk át mielőtt székhelyszolgáltatást választunk?

Fontos kérdés, hogy mennyi az iparűzési adónk, mielőtt döntünk, és mennyi a vállalkozás iparűzési adó alapja. Egy jó könyvelőre is szükségünk lesz a továbbiakban. A telephely és a fióktelep ellenőrzése is nagyon fontos lépés. Végül pedig lényeges, hogy milyen jellegű a társaság tevékenységi köre. Helyhez kötött vagy telephely nem állapítható meg. Az újlengyeli székhellyel sok pénzt spórolhat meg a családi kasszába, hiszen az iparűzési adó terhe már nem fogja a vállát nyomni.

A székhelyszolgáltatás jó döntés, ha kisvállalkozó vagy kisebb létszámú céget vezet

A székhelyszolgáltatás azoknak a legjobb lehetőség, akik kisvállalkozók vagy kisebb létszámú céget vezetnek és akiknek a tevékenységi köre nem feltétlenül van helyhez kötve. Akik nem szeretnének egy külön ingatlant bérelni vagy a saját otthonukat bejelenteni székhelyként, azoknak ez a legjobb választás. Így nem kell a hivatalos iratokat ott fogadni, iktatni és adminisztrálni, így nem kell extra alkalmazottat sem felvenni az ingatlanba. A bérleti díja és rezsiköltsége az irodának könnyen rúghat annyira, hogy ne érje meg egy kisvállalkozónak. Ezek mellett persze szükségünk lenne a megfelelő technikai eszközökre is (nyomtató, számítógépek stb.), és emellett kötelesek lennénk biztonságos munkakörnyezetet fenntartani (tűzvédelem, berendezés stb.). Ha ezekkel nem akarunk nyűglődni, akkor válasszuk a székhelyszolgáltatást.

A szerződéskötés lépéseiről

Első körben fel kell venni a kapcsolatot telefonon vagy egy űrlap kitöltésével a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalán. Ha van ügyvédünk, akkor vele együtt egy órán belül kaphatunk befogadót, és a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ csapata megelőlegezi nekünk a hozzájárulást kontroll után. később ráérünk fizetni és küldhetjük rögtön az ügyvédünknek a megkapott befogadót. Így gyorsabb és egyszerűbb az ügyintézés.

szekhelyszolgaltatas-budapesten
előzetes egyeztetés telefonon vagy űrlappal

Ezután egy személyes találkozó következik, előzetes időpont egyeztetés után, és ez ingyen van, ráadásul elég egyszer megjelenni. Az aláírás után már csak a a pénzügyeket kell rendezni készpénzben. Ezután az ellenjegyző ügyvéd beadja az iratokat a cégbíróságra, és végül a cégbírósági bejegyzés következik. A cégbírósági bejegyzésnél az iratokat és okiratokat beadjuk, majd a cégbíróság bejegyzi a cégmódosítás vagy a cégalapítást. Hogyha céget alapítunk, akkor ez néhány napot igényel, de cégmódosítás esetén lehet akár tizenöt nap is az ügyintézés.

Újlengyel, ahol nincsen iparűzési adó

Az életünkben szeretjük, ha rend van, és mindig erre törekszünk. Tavaly ilyenkor céget alapítottunk, amely egy családi biznisz részeként valósult meg. A kreatív részét és a marketinget ketten visszük, de az ügyvédi segítség és a hivatalos ügyintézés nem az erősségünk. Ezért kerestük fel a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalát, ahol mindenre rátaláltunk, ami kellett nekünk. Az iparűzési adót szerettünk volna elkerülni, mivel kicsi cégként indulunk. Mint megtudtuk, Budapesten ez nem lehetséges, de Pest megyében van egy település, Újlengyel, ahol igen. Újlengyel harminc éve mentes az iparűzési adótól, és az önkormányzat nem tervez változtatni ezen a közel vagy távoli jövőben. Újlengyel könnyen megközelíthető Budapestről az M5-ös autópályán keresztül. Budapesten van egy irodájuk, a hatóságok is itt tartják az ellenőrzéseiket, és a NAV nem járhat el Újlengyelen belül. Mivel Újlengyelben tehát nem ellenőrzi senki az iparűzési adót. A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ csapata sem véletlen, hogy Újlengyelt választotta, hiszen a legstabilabb önkormányzati háttér és a legkedvezőbb adózási lehetőségek adottak itt.

A székhelyszolgáltatás előnyei

Nem kell adminisztrálni a székhelyen, főleg akkor nem, hogyha pici vállalkozásról van szó, mint például egy családi vállalkozás. Nem kell irodát bérelni, ami egyébként eléggé költséges lenne a belvárosban. A küldeményeket átveszik helyettünk és elektronikusan iktatásra is sok kerül. A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ továbbá intézi helyettünk a postai feladatokat, vagyis nem kell sorban állni, és órákat várni. Nem kell otthon fogadni a hivatásos szerveket, és a nappalinkban megvendégelni őket egy teára. Az esetleges hatósági fellépéseket nekünk kell vállalni, de ezek elkerülhetőek felelős lépésekkel. Nem kell építményadót fizetnünk egy a saját lakásunkra bejelentett vállalkozás miatt, így megint több pénz maradhat a családi kasszában.

Székhelyszolgáltatás Budapesten – árak és ajánlatok a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ csapatánál

A székhelyszolgáltatás Budapesten több címen történik és ingyen ügyvédi közreműködéssel. hat hónapra 29.900 forintért, egy hónap ajándékkal. A cégalapítás ingyen történik, saját ügyvéddel is lehet intézni. A cégmódosítás szintén ingyen van. A székhelyszolgáltatás Budapesten van és az ügyintézés online folyik, így könnyítve meg az adminisztrációt. Grátiszba pedig számlázórendszert és bélyegzőt kapunk a pénzünkért. A bejegyzésről pedig telefonon vagy emailben értesítenek bennünket még aznap.

A székhelyszolgáltatás Budapesten 0%-os iparűzési adóval is lehetséges, ingyen ügyvédi munkával. Ekkor a cégalapítás és a cégmódosítás szintén ingyen van, a székhelyszolgáltatás pedig Újlengyelben. A leveleink kezelését átvállalja a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ csapata és egy óra alatt intézik az adminisztrációt. Ráadásul itt is jár a grátisz számlázórendszer és bélyegző. Ez a székhelyszolgáltatás csomag 39.900 forintért elérhető. Érdeklődni a továbbiakról a 0630 468 1370 számon tudunk vagy a honlapjukon .

Teljeskörű székhelymenedzsmentet kapunk Újlengyelben a székhelyszolgáltatással, hiszen a cégtáblát és a cégnevet elhelyezik helyettünk. Továbbá minden postai ügyintézést átvállalnak egy postai meghatalmazással, az átvett leveleinket pedig átviszik elektronikus formára. Ezeket a leveleket elektronikusan továbbítják nekünk egy napon belül. Minden hónap végén az összes küldemény postai továbbítása is megtörténik, ennek az ára benne van a székhelydíjban. Az érkező hatóságokat fogadják a székhelyen, és a jogszabályoknak megfelelően részt vesznek a hatósági kényszerintézkedésekben. Ugyanezt az odafigyelő ügyintését kapjuk akkor is, ha a budapesti székhelymenedzsmentet választjuk.

A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ pénzügyileg stabil cég, akikben nyugodtan megbízhatunk, az európai szinten is elismert Bisnode minősítést is megkapták. A tevékenységüket a magyar jogszabályoknak megfelelően és az új szabályokhoz mindig igazodóan végzik, így nem kell aggódnunk, hogy tudtunkon kívül törvénytelenül végezzük a cégünk munkáját. Több mint tíz éve működő, profi cégről van szó.