Mit tehetünk, ha fogyóban a pelenka a nyaraláson?

Az egyik barátnőm mesélte, hogy elmentek nyaralni a családdal, belföldre. Róluk azt kell tudni, hogy nagyon nem szeretik a nyüzsgést, a várost, a hangzavart, ezért gyakran elvonulnak egy nagyon kicsi faluba, ahol maguk lehetnek, és nem nyaggatja őket senki, ahol a természeten, a jó levegőn és a pár szomszédon kívül nagyon senki sem zavarja meg a békéjüket.

Azt kell még tudni róluk, hogy jelenleg nincsen autójuk, ezért az anyukája vitte el őket a kis nyaralóba, ami a falutól egy kissé kieső részen helyezkedik el. Nagyon semmi nincsen arrafelé, csak szántóföldek, a bolt is nagyon messze fekszik tőlük.

Egészen addig élvezték is , hogy teljesen egyedül lehetnek, amíg nem szembesültek a helyzettel, hogy a kislányának a pelenkája fogyóban van. Mivel az anyukáját nem riaszthatták, hogy 1-2 napon belül elfogy a pelenka és szükségük lenne egy kis utánpótlásra, végül úgy döntöttek, hogy ugyanazt a megoldást választják, amit otthon tennének.

Amikor nyaralni vagyunk, hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy igazából ugyanúgy belföldön vagyunk, az otthoni szolgáltatások nagy eséllyel ugyanúgy elérhetőek ott is, ahol éppen vagyunk.

Ezért volt egy kicsit vicces, ahogyan azon tanakodtak, hogyan menjenek el a legközelebbi nagyvárosba pelenkát venni.

Aztán a barátnőmnek eszébe jutott, hogy otthon is csak nagyon szélsőséges esetben vásárolnak boltban pelenkát, mindig az egyik webshopból szoktak rendelni.

Szerintem ez egy elég anyukás dolog, minden anyukának van egy kedvenc helye, ahol pelenkát szokott vásárolni. Neki a Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop a kedvence, ha teheti mindig innen rendel.

Ez egy nagyon olcsó, nagyon megbízható bolt. Sok helyről rendelt, mielőtt megtalálta ezt, de bevált neki, mert amióta rátalált, csak a Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop oldalról rendel már.

Itt nagyon sok gyermekárut lehet kapni, vannak pelenkák, sebtapaszok, ruhák, zoknik, mindenféle, amire csak szüksége lehet egy kisgyermekes anyukának.

De a megbízhatóság, gyorsaság és jó minőségű áruk mellett egyébként szerintem az fogta meg a legjobban a barátnőmet, hogy van egy olyan kedvezményrendszer, amiben a vásárlásai után pontokat kap, ezeket pedig be tudja váltani kedvezményekre.

A pelenkákról elmondok annyit azoknak, akik még eddig nem vettek, hogy nagyon drága. Nagyon sok féle van belőle, több félét ki kell próbálni, mire megtaláljuk az igazit, de ha megvan, nem akarunk többé mást használni.

Ez a barátnőm egy kissé ismeretlen márkára esküszik, de itt annyi pelenkát lehet kapni, hogy többek közt ezt is árulják, így nem kell mindig azzal törődnie, hogy olyan boltot találjon, ahol kapni is lehet alapból, és nincs is elfogyva.

Tehát, mivel amúgy is mindig rendelni szokta a pelenkákat, most is így tett. Természetesen az oldalnak nem okozott gondot, hogy eljuttassa a rendelést a kis falu melletti nyaralóba, természetesen sikerült megoldani a nagy krízishelyzetet és mivel nagyon gyorsan szállítanak, a pelenka időben érkezett meg.

Vicces kis történet, hiszen valamiért én például sosem rendeltem még olyan helyre, ahol nyaraltam, ez eleve nem tűnik igazán biztonságosnak. De igaza van a barátnőmnek, ez is járható út, és neki bevált, a Pelenka, pelenkázó lap, alátét | LORD Shop leszállította a rendelését, nem maradtak pelenka nélkül.