Nyaralásra új babakocsi

Mivel vészesen közelgett a nyári, nyaralós időszak, egyre többet gondolkoztam azon, hogy milyen babakocsit kéne vennünk, hogy a kisgyerekünket is kényelmesen magunkkal tudjuk vinni a nyaralásra.

Egy vidéki szállodában néztünk ki szállást magunknak egy hétre, de mielőtt le is foglaltuk volna, el kellett gondolkodnunk azon, hogy a kisbabánkkal hogyan tudjuk majd kivitelezni az üdülést.

Ennek a kérdésnek a része például az is, hogy hogyan fogunk majd járni-kelni vele, ezért egy jó babakocsira is szükségünk volt, ami nyilván nemcsak erre az egy hétre kellett, később is szükséges lesz és jó hasznát vesszük majd. Ezért is kellett, hogy jó legyen. Eddig nem tudtunk pénzt áldozni egy új babakocsira, így egy, a családtól kapott régebbi, egyszerűbb babakocsit használtunk. Nyilván ez a darab hagyott kívánnivalót maga után.

Most azonban eljött az idő, hogy megvegyük a sajátunkat, és jelen pillanatban meg is engedhetjük magunknak, hogy egy jobbat válasszunk. Az interneten az inglesina babakocsikat találtam érdekfeszítőnek. Nagyon modern, elegáns és jó anyagúnak tűnt a képeken. Ezen belül az inglesina quad babakocsi tetszett meg kifejezetten, ezért a továbbiakban ennek néztem utána még jobban – például, hogy mit is tud pontosan a külsőségeken kívül.

Ekkor többek között a babaverda.hu webáruház jött velem szembe, ahol amellett, hogy beszerezhettem a kiszemelt babakocsit, tovább tudtam tájékozódni a termékről, de még több másik babakocsinak is utánaolvastam itt, hogy még biztosabb legyek a döntésemben. Az inglesina márkának is vann többféle babakocsija, ezek közül csak az egyik az inglesina quad babakocsi.

A két napos olvasgatás, kutatómunka után is ez utóbbi termék volt nekem a legszimpatikusabb. Megmutattam a férjemnek is, ő is támogatta a választást, szerinte is “tök jó” ez a babakocsi. Ennyi persze nem volt elég nekem, a döntéseim előtt mindig kikérem a lehető legtöbb, hozzám közel álló ember véleményét, így legelőször is a páromon kívül a szüleimet kérdezem meg ilyen esetekben. Így hát most is elküldtem nekik, hogy vegyék ők is alaposabban szemügyre a kiválasztott terméket. Anya helyeselt, hogy szerinte is jó döntés, nekünk való és pluszban még szép is. Apa a tőle megszokott módon annyit felelt, hogy ő nem tudja, nem ért hozzá, ránézésre persze nagyon menő, de mint férfi, ő mindig inkább a funkciót nézi. Egy babakocsinál azonban nem tudja, hogy milyen funkciókat kell nézni, nem emlékszik rá, hogy ő valaha is tolt volna minket annak idején a babakocsiban, így az ő válasza nem lehet releváns. Ezért ha “a hölgyeknek megfelel”, akkor természetesen jó választás lesz ez.

Nekünk pedig megfelelt, már csak azért is, mert: megtudtam, hogy az inglesina quad és a többi babakocsi a baba igényeinek kielégítésében komolyan jeleskedik. Otthon és séta közben is kényelmes helyet biztosít neki, de az autóban vagy az erdőben is alkalmas a gyermek utaztatására és kellemes benne az utazás. A babák zavartalanul alukálhatnak benne bármikor, sokféle körülmény mellett is. Hiszen nekik nincs is több dolguk még ilyenkor, csak hogy aludjanak és egyenek!

Ezután még a legjobb barátnőmnek küldtem el az oldalt. Ő a webáruházat hangsúlyozta ki, hogy neki a babakocsin kívül főleg az a szimpatikus. Ezután jobban szemügyre vettem én is magát a weboldalt és a vásárlás menetének mikéntjét is, és meg is tetszett nekem is a babaverda oldala. Először is maga a felület is szimpatikus volt, felhasználóbarát, könnyen kezelhető. A különböző babakocsikról sok információ volt található rajta, amin majdnem az egészen át is rágtam magam pár nap alatt. Aztán, aminek mindig örül az ember, az ingyenes kiszállítás: ez az oldal 100 ezer forint felett ingyenes házhozszállítást biztosít. Ebben az összegben bőven benne volt a mi babakocsink, meg még egy-két plusz dolgot is választottunk mellé, úgyhogy ennek a kedvezménynek nagyon örültünk. Ami külön tetszett még, és ezt minden webáruháznál szeretem, ahol van, hogy kívánságlistára lehet tenni a most szimpatikus dolgokat, amiket majd csak később vásárolnánk meg. Én ezt a funkciót nagyon szeretem kihasználni, mindig mentegetek el termékeket. Akár csak másnapra is, amikor jobban ráérek megismerni az adott árut és elolvasni minden infot róla. Az oldal szerint a rendeléseket 24 órán belül feldolgozzák, gondolom ezután már fel is adják a futárszolgálatnak. A kézbesítésre pedig munkanapokon 8 és 16 óra között lehet számítani.

Így nem meglepő módon végül emellett a webáruház mellett döntöttem, hogy itt veszem meg az inglesina quad babakocsit. Férjem ezt a döntést is helyeslően nyugtázta. Készen álltam hát a nagy megrendelésre! Izgatott lettem, és már ekkor elkezdtem képzelegni az új babakocsiról, hogy milyen szépen fogja segíteni és megkönnyíteni az életünket.

Rá is nyomtam a “Megrendelem” gombra, és már nyughatatlan voltam a továbbiak miatt. A megrendelést visszaigazoló e-mail megjött, később pedig a szállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesített szintén e-mailen keresztül, majd mielőtt megérkezett volna hozzánk, telefonon is felkeresett, hogy ismételten egyeztessen, hogy nemsokára érkezik, álljunk készen, legyünk a kapuban.

Mióta nekiálltam új babakocsi után kutakodni, már azóra alig vártam, hogy megjöjjön a rendelésem, és mivel házhozszállítást kértem, otthon ücsörögve, kényelmesen múlathattam az időt, amíg kézhez kaptam a várva várt csomagomat. Ami hamar meg is érkezett, az inglesina babakocsi is és az egy-két plusz termék is, amit még szükségesnek találtunk nézelődés közben. Mostanra pedig már elmondhatom, hogy nagyon elégedettek vagyunk mind a babakocsival, mind a többi dologgal, főleg, hogy a nyaraláson is csodás segítség volt az új és az előzőnél sokkal jobb babakocsink, jól funkcionált akkor is és azóta is.

A webáruházzal pedig szintén külön nagyon elégedettek vagyunk. A rendelés leadása után vettem észre az oldalon, hogy egyébként személyesen is el lehet hozzájuk látogatni, mert fizikai üzletük is van. Én akár ide el is mentem volna, de sajnos nagyon messze van attól a helytől, ahol mi lakunk. A rendelésemet ott is leadhattam volna, és akár oda, hozzájuk is rendelhettem volna a csomagomat, hhiszen náluk is át lehet venni személyesen. Ez esetben nincs összeghatár, mindig ingyenes a kiszállítás. Szóval nekem azonban maradt az online rendelés, ami manapság nekem sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, mintha személyesen kellene elmennem mindenhova. Nem is volt ezzel most sem probléma, az online rendelés folyamata is zökkenőmentes és egyszerű volt. Örülök neki, hogy egyre több webáruház érhető el, én sokkal jobban szeretek most már évek óta rajtuk keresztül vásárolni.

Most, járvány idején pedig különösen itt van az ideje annak, hogy online oldjuk meg a teendőinket, amit csak tudunk.

inglesina quad babakocsi
inglesina quad babakocsi