Projektmenedzsment a hotelszobából

A hétvégi én-időt is meg tudja hiúsítani egy váratlan projekt

Biztosan veletek is fordult már elő, hogy olyan váratlan dologgal találtátok szembe magatokat, ami felborította az egyensúlyt és a megtervezett napirendet. Velem ez legutóbb akkor történt meg, amikor egy wellness hétvégét töltöttem Zalakaroson. Szoktam néha ilyesmit csinálni, hogy csak magamra figyelek, és ilyenkor elutazom egy rövid időre. Nagyon sokat segít, hogy kiszakadhatok a világból egy kicsit. Még a telefont is kikapcsolom egy időre, a social media felületeket is csak ritkán nézem ilyenkor. Ezeket az időszakokat igyekszem nagyon tudatosan beiktatni az életembe. Mégis van, hogy olyankor van szükség a segítségedre, amikor nem számítanál rá.

Ha ugyanis az ember saját vállalkozást vezet, az sokszor 0-24-es üzemmód. A legutóbbi lazulós wellness hétvégémen pedig az asszisztensem hívott fel egy fontos kérdésben, és nem tehettem meg, hogy a hotelszobában ne üssem fel egy kicsit a laptopot és ne dolgozzak. Tudjátok, mi segített közben? Az a projektmenedzsment szolgáltatás, amit az uzletiszoftver.com oldalról vásároltunk a vállalkozás számára! Az uzletiszoftver.com oldal ugyanis vállalkozásoknak, befektetőknek kínál különböző pénzügyi termékeket, üzleti szoftvereket. Ezeknek a segítségével aztán bizonyos feladatok automatizálhatók, így hatékonyabbá válik az üzletmenet. Hiszen gondoljatok csak bele, ha a monoton, koncentrációt igénylő, aprólékos feladatokat egy számítógép végzi el helyettetek, mennyi időt spóroltok meg! Biztosan nem én vagyok az egyetlen, akinek a vállalkozásában rengeteg az adminisztráció… Ma már ezeket a feladatokat projektmenedzser szoftver segítségével sokkal hatékonyabban látom el!

Projektmenedzsment szoftverrel a legnagyobb probléma is könnyedén menedzselhető

A projektmenedzsment szolgáltatás segítségével így a felszabadult időt és energiát beforgathatom a vállalkozásomba. Hiszen így számos más, komplexebb vagy kreatívabb feladaton is el lehet kezdeni dolgozni, amely valóban emberi erőforrást igényel. Márpedig elhitetitek, mennyivel szívesebben fordítom az alkalmazottaim és a saját időmet és energiámat ilyesmire, mint pusztán időigényes, nem túl produktív adminisztrációra… Hála a projektmenedzsment szoftvernek, most már megtehetjük, hogy valódi feladatokra koncentrálunk a munkavégzés ideje alatt! Ha érdekel benneteket a lehetőség, nézzetek szét az uzletiszoftver.com oldalán. Itt egyrészt a vállalkozásotok méretéhez, másrészt az iparági besorolásotoknak megfelelően tudtok válogatni a rendelkezésre álló projektmenedzsment szoftverek közül. De még azt is megválaszthatjátok, hogy felhő alapú megoldást kerestek-e, vagy inkább kifejezetten mobil eszközre vagy asztali számítógépre fejlesztett applikációt vennétek igénybe.

A legtöbb az oldalon elérhető projektmenedzsment szolgáltatás már képes különböző feladatok és projektek kiosztására, nyomon követésére, és olyan környezetet teremt a csapattagoknak, amely megkönnyíti a közös munkavégzést. Ha ügyfélközpontú munkát végeztek, az ügyfelek kéréseinek a nyomon követésében és megoldásában is páratlan segítséget nyújthatnak ezek a megoldások. Ajánlom mindenkinek, akinek szüksége van hathatós segítségre – a projektmenedzsment szoftver segítségével én is könnyedén elhárítottam a felmerülő problémát, és hamar vissza tudtam kerülni a saját magamnak szánt pihenésbe. Tegyél így te is!