SOS vizszerelés a nyaralásunk kellős közepén

Elmentünk kikapcsolódni a családommal néhány napra, méghozzá egy budapesti hotelba. Amikor elindultunk, nem számítottunk arra, hogy ez egy egészen kalandos nyaralásnak ígérkezik. Amikor megérkeztünk a hotelba, nagyon kellemes környezet fogadott. A kedves személyzettől kaptunk welcome italokat, koktélt, a gyerekek pedig gyerekpezsgőt. Megmutatták a szobáinkat, majd elmentünk vacsorázni. Nagyon jót beszélgettünk, finom volt a vacsora, pont jól esett a hosszú utazás után. A vacsora után volt egy rövid zenés, műsoros program, amit szintén nagyon élvezett mindenki. Amikor visszamentünk a szobánkba fáradtan, az a látvány fogadott, hogy a fürdőben mindent elárasztott a víz.

Kiderült, hogy csőtörés volt a felettünk lévő szobában. Az volt a szerencsénk, hogy a hotelban azonnal tudták, hogy a vízszerelés net céget kell hívni, mert ők egy órán belül a helyszínen lesznek. Bennünket elküldtek egy éjszakai fürdőzésre, ami óriási élmény volt. Észre sem vettük, hogy telik az idő.

A vízszerelés net oldalon közben férjem megnézte, milyen cég is ez pontosan. Megtalálta, hogy több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a cég, az alkalmazottak pedig kifejezetten magas szakértelemmel rendelkező szerelők, akik szintén sok éves tapasztalatot tudhatnak magukénak. A cég figyel a minőségre, az alapanyagok, a szerszámok és az egész munka minőségére. Gyorsan kiérkeznek a helyszínre – Budapesten és környékén akár egy órán belül – , ugyanakkor a munkát nem a gyorsaság szellemében végzik, hanem a minőség és az alaposság állnak a középpontban.

Sok különféle területen mozog otthonosan a cég, köztük van a vízszerelés, a gázszerelés, a fűtésszerelés, a kádak, csaptelepek cseréje, karbantartása, a csőtörések helyreállítása, a dugulás elhárítás, a csatornázás vagy a csatornakamerázás. Egyszerűen és gyorsan tudnak segítséget nyújtani. Probléma esetén csupán a vízszerelés net oldalon található telefonszámot kell hívni, vagy ki kell tölteni az űrlapot, és várni, hogy a cég munkatársai telefonáljanak. Egy telefonbeszélgetés során felteszik a szakemberek a megfelelő kérdéseket, amelyekre a probléma alapján tud az ügyfél válaszolni, így a szakemberek pontosan körül tudják határolni a problémát. Amikor kimennek a helyszínre, akkor már pontosan tudják, mivel is állnak szemben, tudják előre milyen szerszámok kellenek majd a munkálatokhoz.

Tehát ha bárki otthonában észlel mondjuk csöpögő csapot, eldugult lefolyót, hideg radiátorokat, egyre csak emelkedő vízfogyasztást, vagy éppen cserélni kell a csaptelepet vagy a kádat, akkor egyszerűen fel kell keresni a vízszerelés net honlapot és hívni a számot, majd várni, hogy érkezzen a segítség. Ez a hotelban is pontosan így történt. A honlapon megtalálható rengeteg hazai település neve, hogy honnan lehet hívni a céget bizalommal, ha az előbb említett munkálatok elvégzése a feladat. A munkálatokat ráadásul garanciálisan végzik el a szakemberek, így is építve a bizalmat az ügyfelek irányába és kiemelve, hogy itt a minőségen és a tartósságon van a hangsúly.

Mire visszaértünk a szobánkba este, nem láttuk már nyomát a csőtörésnek. Mintha mi sem történt volna. Rend volt és tisztaság, s élvezhettük tovább zavartalanul a nyaralásunkat.