Szállodából patront rendelni, nem lehetetlen

Beköszöntött a nyár, és mivel most külföldre nem szívesen megy az ember, a vírushelyzetre való tekintetre, így úgy döntöttük a párommal, hogy még ennek a kétséges időszaknak a végén is, mi belföldön fogunk pihenni. A kedvenc szállodánkba foglaltunk több napra, mint szoktuk szobát. Így mégis nem vagyunk otthon, és a pihenés egy másfajta módját választottuk. De így is nagyon kellemesen éreztük magunkat, hiszen azért most már az emberek nem félnek annyira, és újra elkezdtek megtelni a szállodás és a szálloda medencéi is. Nagyon szeretünk új embereket megismerni és most is úgy volt, hogy a reggelizés alkalmával egy beszélgetésbe csöppentünk bele, ami végén egy tök jó céget meg tudtunk ismerni, és nyomtató patront rendeltük.
De nagyon az végére ugrottam a történetnek, hiszen nem tudtuk az indulásunk előtt eldönteni a párommal, hogy honnan is rendeljek patront az otthoni nyomtatónkba, mivel ahonnan eddig rendeltem, ott nagyon megemelték az árakat, így már nem voltam benne biztos, hogy ténylegesen megérné – e még egyszer onnan rendelni, hiszen ár érték arányban, úgy éreztem, hogy amit a régi helyen elkér már a patronokért az magas. De elnapoltuk a patron vételt, addig, amíg haza nem érünk, hogy mitévők is legyünk.

De azért nem feledtük el, hogy ez lesz majd az első dolgunk, hogy ha hazaértünk.

Éppen reggelizni készültünk a szállodában, amikor az előttünk álló pár is erről beszélt, hogy rendelnek patront, és nekik már volt egy jól bejáratott cégük, amivel teljes mértékben meg voltak elégedve. El is kértem tőlük a cég elérhetőségét, és megkaptam egy linket; https://nyomtatoalkatresz.hu/patron. Ez a linken; https://nyomtatoalkatresz.hu/patron, rögvest, még ott a reggeliző asztalnál elkezdtük megkeresni a számukra megfelelő patront. Nem volt nehéz dolgunk, hiszen a cég honlapja nagyon könnyen kezelhető és, még egy gyakorlatlan internetfelhasználó is könnyen ki tud rajta igazodni, természetesen akkor, hogy ha tudja első körben, hogy milyen márkájú a nyomtatója, amihez keresi a patront, valamint második körben, nem árt tudni a nyomtató típus fajtáját is, a könnyebb patronkiválasztás miatt.

Mi is ott a reggeliző asztalnál elkezdtük nézni a honlapot, szerencsénk, hogy évek óta megvan már a nyomtatónk, így minden paraméterét ismerjük és tudjuk a fajtáját. Gyorsan a honlapon megnéztük, hogy a mi nyomtatószámunkhoz milyen ajánlattal készül a cég. És mivel rendelkezik eredeti a márka által forgalmazottal és utángyártottal is, azt kezdtük mérlegelni, hogy melyiket is válasszuk, hiszen az utángyártott némileg olcsóbb, de én mindig ódzkodom kicsit tőle, és első rendelésünk alkalmával nem ezt az opciót választottuk. Még ott a reggelink mellett megrendeltük a terméket, házhoz szállítással, mely most ingyenes a cégnél, azt tüntették fel, hogy visszavonásig, így gyorsan éltünk a lehetőséggel, hogy ingyen szállítással kapjuk meg a termékünket. Ami nagyon meglepett minket, hogy mivel másnap már otthon voltunk csöngetett is a futár és hozta a patronunkat, ezt a gyorsaságot igazán nem vártuk, ez a pozitív csalódás, mindig jó tud lenni. Ki is cseréltük a patront és lássanak csodát teljes mértékben bele illett a nyomtatónkba, azóta is kifogástalanul működik. A barátainknak is ajánlani kezdtük az oldalt, mert ténylegesen jó árakon forgalmazza a nyomtatáshoz szükséges termékeiket, nekünk van összehasonlítási alapunk, ezért mi biztos pontjai vagyunk annak, hogy ténylegesen jó ár érték arányban dolgozik a cég, és ami még fontos tud lenni, hogy legtöbbször a másnapi szállítás minden esetben megoldható náluk.

https://nyomtatoalkatresz.hu/patron