Szebbnél szebb szandálok a vendégek lábain

A szállodában nem maradhat titok előttem semmi

Szállodai recepciósként gyakran látok be a kulisszák mögé, és akár olyan dolgokkal is tisztában vagyok, amellyel mások nem biztos, hogy a mindennapjaik során találkoznak. Így például egyszer egy nagyon csinos hölgytársaságra lettem figyelmes a szállodában. Mindannyiuknak az 5. emeletre volt foglalásuk, együtt is mozogtak, látszott, hogy összetartoznak. Még a hanghordozásuk, a mimikájuk, a testbeszédük is hasonlított. De nem csak ez volt szembe tűnő velük kapcsolatban. Először nem is értettem, miért gondolom azt, hogy ennyire hasonlítanak, de amikor rájöttem, igencsak nagyot mosolyogtam. Mindannyiukon egyforma szandál volt ugyanis, csak más és más színben. Aztán egyik nap úgy hozta az élet, hogy kicsit szóba is elegyedtünk egymással, így megtudtam, honnan származnak a szandálok.

Női szandál webáruház a vendégeim ajánlásával

Nos, a hölgyek a szandálokat a https://cipomarket.hu/noi/szandal linken található webáruházból rendelték. Így amikor lejárt a munkaidőm és hazaértem, kíváncsian néztem fel az oldalra. Tényleg szebbnél szebb szandálokkal találtam szembe magam, többek között azzal a típussal is, amit a vendégeink viseltek a lábukon. A honlapon egyébként széles választékban lehetett válogatni a női szandálok között. Nagyon sokféle stílus, szín, kialakítás, és márka képviseltette magát a felsorakoztatott szandálok között. Így biztos vagyok benne, hogy szinte mindenki találna neki megfelelő darabot az oldalról. Ráadásul az oldal nagyszerű szűrő funkcióval is bír, így akár személyre szabottan is be lehet állítani a keresést. Ha valakinek van például kedvenc márkája, akár azt is megteheti, hogy csak bizonyos márkákra szűr rá a keresés során.

Érdemes lehet persze a méretet is előre beállítani a keresés során. Hiszen nincs annál bosszantóbb, mint amikor az ember megtalálja álmai cipőjét, de az pont csak az ő méretében nem elérhető! Mondjuk a https://cipomarket.hu/noi/szandal linken található kedvezmények biztosan mindenkit kárpótolnak akár egy rossz élményért is. Azt figyeltem meg ugyanis, hogy még a márkás szandálok is jókora kedvezménnyel vásárolhatók meg az oldalról. Sőt, a kereső funkcióban van is olyan kategória, amely a kifejezetten nagy leárazással hirdetett termékekre szűkít rá. Így előfordulhat, hogy egy pár csinos női szandál akár 60 vagy 70 százalékos kedvezménnyel landol a kosarunkban! De akár külön-külön is ránézhetünk, milyen ajánlatot tartalmaz egy-egy kedvezmény. A leárazási sávok ugyanis tízesével mozognak, így bizonyos termékek 10%-os, más termékek 20%-os kedvezménnyel lesznek elérhetők, egészen a 70%-os plafonig.

Én személy szerint annak is nagyon megörültem a https://cipomarket.hu/noi/szandal oldalon, hogy a szandálok esetében is meg tudom határozni a sarok méretét. Nálam ez kulcskérdés, ugyanis nem szeretem a túlságosan magas sarkú cipőket, így én kifejezetten csak a pár centis sarokkal rendelkező darabok közül fogok válogatni. És ti megtaláltátok már a kedvenc darabotokat az oldalon?