Te milyen esküvőt szeretnél?

Amikor oda került a sor, hogy megházasodjak és megszervezzem az esküvőnket, akkor nem csak a szállás volt fontos, hogy a vendégek hol fognak aludni, hanem az esküvői fotósok is.

Nagyon sokáig keresgéltem az a fotóst, aki valóban olyan képeket fog készíteni, amikre örömmel fogok ránézni minden egyes alkalommal. Persze az emlékek meg fogják szépíteni és inkább azok lesznek a fontosak, de nekem az is lényeges volt, hogy szépek legyenek a képek.

Az interneten nagyon sok esküvői fotózással is foglalkozó cég és vállalkozó megtalálható, ezért, amikor rátaláltam Szoboszlai Kriszti honlapjára, akkor nagyon megörültem. Nem csak azért, mert nagyon szép képeket készít, hanem azért is, mert egyből úgy éreztem, hogy megtaláltam a tökéletes választást.

A honlapon nagyon sok információ megtalálható magáról a fotózásról és a közös munkáról. Még referencia képeket is lehet nézni a weboldalon minden fotózási témához. Amikor elkezdtem esküvői fotósok kutatni, akkor csak remélni tudtam, hogy fogok találni olyan fotóst, mint Szoboszlai Kriszti.

A megbízhatóság, profizmus, segítőkészség és a szép munka nálam elvárás volt, ezért nem volt egyszerű a sok esküvői fotós közül megtalálni azt, akit keresek.

Szoboszlai Krisztiben pedig nem csalódtam. Az esküvő után nagyon elégedett voltam az elkészült képekkel, ezért nem is volt kérdés számomra, hogy, ha valamikor fotósra lesz szükségem, akkor őt fogom keresni.

Ugyanis nem csak esküvői fotózást vállal. Lehet hozzá menni még kismama, gyermek, családi, portré, fine art, jegyes, művész, glamour és élményfotózásra is.

Nézd meg az eddig készült képeit és döntsd el, hogy neked mennyire tetszenek. Egyedi stílussal rendelkezik, ezért ha ránézel egy képre, akkor egyből meg tudod mondani, hogy ezt bizony ő készítette.

Szeretem az egyedi dolgokat, ezért nagyon értékelem is őket. Az ő munkái pedig teljes mértékben azok. Ha valaki előnyös képeket szeretne magáról, akkor érdemes lehet felkeresni őt, hiszen mindig azokat a helyszíneket keresi, ahol a legjobb képek tudnak készülni.

Ha nem tudsz dönteni az esküvői fotósok közül, akkor válaszd Szoboszlai Krisztit és biztosan nem fogsz csalódni a végeredményben.