Tele van a hotel, és ezt a jó marketingnek köszönhetjük!

A koronavírus egyik kellemetlen utóhatása volt, hogy az emberek elveszítették az utazásba vetett bizalmukat. Kétféle trend is kialakult, vannak, akik nem mernek utazni, és vannak, akik pedig ennek a teljes ellentétei, utaznak, buliznak, ameddig csak lehet és nem lesznek újabb lezárások. Sajnos, az utóbbiak inkább valamilyen külföldi pihenést részesítette előnyben, így sajnos nem volt túl sok vendégünk.

Ahogyan a korlátozások enyhültek, úgy kezdtek el egyre többet utazni a családok, belföldön is, a hotelünkben mégis ritkák voltak a vendégek, ezért egy online marketing tanácsadás és kivitelezés profilú cég segítségét kértük, hogy visszaszerezzük a vendégeinket.

Ez a cég nem más, mint a www.keresobenelso.hu. Elég sok mindennel foglalkoznak. Mivel fogalmam sem volt, hogy a linképítés, keresőoptimalizálás hirdetés, szövegírás mit jelentenek, először csak konzultáltam a céggel, megbeszéltük, hogy hogyan lehetne orvosolni a kialakult helyzetet.

esőként egy sokkal jobb weboldalt készítettek a hotelnek, mint ami volt, hiszen rengeteget jelent egy szép, könnyen kezelhető oldal a cég megítélésében. Sokan azért fordultak vissza ugyanis a foglalás előtt, mert nem tudtak kiigazodni az oldalunkon. Ezt orvosolta elsőként a cég.

Utána, hogy ennek az oldalnak látogatói is legyenek, elkezdődött a linképítés, keresőoptimalizálás és a hirdetések.

Itt a cégnél pontosan elmagyarázták, hogy mit fognak csinálni, hogy mit kell ahhoz tenni, hogy a keresők első oldalára kerüljön a honlap. Az oldalukon ezt el is lehet olvasni. De egyébként kulcsszavakat kerestünk, amikre keresve elsők szerettünk volna lenni a keresőben.

Mikor ezzel megvoltunk, minden más feladat a keresobenelso.hu profi csapatára maradt. Innentől kezdve ők foglalkoztak azzal, hogy egyre jobb helyezést érjünk el a keresők találati listáján. Ezzel elég gyorsan, sikeresen tudtak haladni, egyre előrébb kerültünk.

A hirdetések kezelését és a szövegírást is erre a cégre hagytuk, mert rá kellett jönnöm, hogy kevés vendéggel is sok a gond, nekem nincs időm a kis szállodánk marketing tevékenységét felügyelnem. Megbíztam a cégben, amit amúgy többen is ajánlottak. Jól tettem, ugyanis egyre több vendégünk lett, hiszen egyre többen látták a hirdetéseket, ebből pedig mind több és több foglalásunk lett. Annyira népszerű lett a hotel, hogy fel is kellett vennem még plusz két főt dolgozni, hogy bírjuk a tempót.

A keresobenelso.hu profi csapatának sikerült minden, amit megbeszéltünk, a hotel a keresők első oldalán van rengeteg a vendégünk, nagyon sokan látogatják a honlapunkat is.

A fő célunk persze végső soron az volt, hogy többen foglaljanak nálunk nyaralást. Ahogyan azt a keresobenelso.hu-nál is megmondták, sikerült véghez vinni ezt a tervet.

Nagyon örülök neki, hogy rávettem magamat, hogy látogassam meg ezt az Online marketing tanácsadás és kivitelezés oldalt, akikkel most már mondhatom, hogy egy jó ideje szorosan együttműködünk, nagyon eredményesen.

Online marketing tanácsadás és kivitelezés
Online marketing tanácsadás és kivitelezés

Nem gondoltam volna, hogy egy teljesen új honlapunkat ilyen gyorsan sikerül sokkal előrébb helyezni a találati listában, mint a régit. Nem is tudom, hogy volt-e valaha telt házunk, mielőtt még a keresobenelso.hu segítségét kértem volna. Amióta segítenek nekünk és együttműködünk, majdnem minden nap tele van a hotel. Sikerült visszatermelni a lezárások miatti kiesést is.

Ami nagyon jó még ebben a cégben, hogy nagyon korrekten állnak hozzá a megkeresésekhez és a feladatokhoz is. Mindig egeztettek velem, bármilyen kérdésemre szívesen válaszoltak, ha valamilyen határidőt beszéltünk meg, ahhoz mindig precízen tartották magukat.

A legtöbb szolgáltatásukra van egyébként garancia is, ha nem teljesítik a megbeszélteket, akkor visszafizetik a pénzt.

Illetve ami nekem nagyon szimpatikus a cégben az az, hogy kizárólagosságot vállalnak. Tehát az nem fordul elő náluk, hogy az egyik nap még nekem segítenek,a másik nap pedig a legnagyobb konkurenciámnak segítenek ugyanabban, mint nekem.

Ez szerintem nagyon korrekt hozzáállás! Összességében nagyon jó döntés volt hogy felkerestem őket a kezdeti bizalmatlanságom ellenére, mert nagyon sokat segítettek a céggel, sikerült olyan sok vendéget fogadnunk egy pár hónap alatt, mint máskor egy egész év alatt! A számok és az eredmények magukért beszélnek.