Teljes pihenésnek igenis része egy jó masszázs!

Imádok utazni. Le se tagadhatnám ezt a szenvedélyem. Már 7 országban jártam, és megszámlálhatatlan városban. Minden formáját imádom ezeknek a kirándulásoknak: azt is, amikor hátizsákkal és tömegközlekedéssel barangolunk, de nem utasítom el persze a luxus körülményeket sem.

Mivel mostanság eléggé kimerült voltam, a párommal úgy döntöttünk, feltöltjük magunkat, így lefoglaltunk egy hétvégét egy neves, négy csillagos, fővárosi hotelben.
Alig vártam az utazást. Előre beleéltem magam abba, ahogy a jacuzziban ücsörgök, jókat eszek, és átadom magam a masszázs élményének…

Az első időszakban jól is mentek a dolgok, ám amikor a masszázsra jelentkeztem volna, akkor nagy meglepetés ért. Nem volt ilyen szolgáltatása a szállodának! Hát, itt kissé felháborodtam. Manapság már alig találni ilyen helyet, ahol nincs masszázsra lehetőség, én mégis kifogtam pont a legfáradtabb időszakomban.

Csalódottságomat látva a párom meglepetéssel készült nekem a pihenésünk második napján: közölte, hogy most egy kicsit kimozdulunk, és elvitt egy masszázs szalonba.

Budapest belvárosi részére érkeztünk egy igényes, csodásan berendezett, és rendkívül nyugodt hangulatú helyre, a Karma thai masszázs szalonjába. A fogadtatás kellemes volt, nagyon szimpatikus volt az ott dolgozó személyzet. Hamarosan megjelent a hölgy, aki a masszázst végezte, és kérte, hogy tartsak vele.

Neki is látott a relaxáló kezelésnek. Egy olajos testmasszázst kértem, melyet egy órán keresztül élvezhettem. Ideális választásnak tűnt, ugyanis szükségem volt a feltöltődésre, és itt a nyugtató, lazító fogások mind ezt segítik elő.
Finom illatú, gyógynövényes masszázsolajat használtak. Imádtam, még most is az orromban van az illata. Kicsit féltem eleinte, hiszen úgy hallottam, hogy a thai masszázs fájdalmas, de ez nem így volt. Szerintem mindez csak szóbeszéd, ugyanis pontosan olyan erősséggel dolgozzák át az izmokat, ahogyan azt a vendég kéri, és amennyire bírja. A céljuk az, hogy mi megújulva távozzunk, és nem az, hogy további fájdalmakat okozzanak.
A profizmus megkérdőjelezhetetlen volt. Soha nem találkoztam még ennyire alapos munkával, még úgy sem, hogy én aztán tényleg odavagyok a masszázs különböző formáiért.

A kezelés végén megállapítottam, hogy az az olajos testmasszázs telitalálat volt. Minden porcikámat átdolgozták, és teljesen ellazultam. Annyira jó volt, hogy a végén kértem is egy újabb időpontot a hazautunk napjára, a párommal közösen.

Az egyetlen, amit sajnálok, hogy csak Budapesten elérhető a szolgáltatásuk. Ha a lakóhelyem közelében is lenne, biztosan minden héten ide járnék.
Na, de nem gond, úgyis szeretek utazni. A fővárost könnyű útba ejteni, és az online időpontfoglaló rendszernek köszönhetően nem gond az sem, hogy előre bejelentkezzek!

olajos testmasszázs