Több szálloda, kevesebb kölcsönzés

Az utóbbi időben rendkívüli módon belevetettük magunkat az utazgatásba. Mivel mindketten tudunk a férjemmel “otthonról” is dolgozni, ezért úgy döntöttünk, hogy először is körbejárjuk az országot. Éppen ezért rengeteg szállodában is megszállunk, ha egy kicsit kényelmesebb helyről szeretnénk dolgozni. Egyben iszonyú fontos számunkra a mozgás, ezért igyekszünk olyan helyeken megszállni, ahol van valamilyen lehetőség ezt kivitelezni. Gondolok itt úszásra, csoportos órákra vagy futópályára. Jó időben pedig a kedvencünk a biciklizés, amire sajnos nem mindenhol van lehetőség kölcsönözni.

Ezért döntöttünk úgy, hogy beszerezzük saját darabjainkat, és velük fogjuk megcélozni további terveinket. A férjem barátja ajánlotta nekünk a motorbolt.co.hu weboldalát. Egy kicsit szkeptikusak voltunk a webáruház miatt, mert jobban szerettük volna élőben megnézni a bicikliket. Utólag végül nem tudtunk ellenállni a széles kínálatnak és a jó áraknak, a legjobb márkáknak és a kényelemnek.

Tudni kell, hogy rengeteg típusú kerékpár létezik már, attól függően, hogy milyen terepre és milyen használatra szeretnénk alkalmazni. Mi is sokat agyaltunk, de egyértelműen a trekking típusú kétkerekűek felelnek meg a legáltalánosabb alkalmazásra. Ezenkívül megtaláltok az online kerékpárbolt oldalán moutainbike-okat, city kerékpárokat, országúti típusokat és még elektromos változatokat is. Engem őszintén még a soul elnevezésű modellek is eléggé elcsábítottak, de gondoltam aranyosabb, ha hasonló bicikliket választunk a párommal.

Nekem nyilván a kinézet és a szín voltak mérvadóak, míg a férjemnek a különböző paraméterek, az ár és a hozzáférhetőség. Az igényeinket egyszerűen össze tudtuk simítani az összehasonlítás funkció segítségével. Az én döntésemben nagy segítségünkre voltak a kiváló termékfotók, míg a férjem elvárásait a részletes információk elégítették ki. A kerékpárokra kattintva több szempont alapján megtaláljátok a legfontosabb adatokat a termékről, így szerintem online bolton keresztül is magabiztossággal ki lehet választani a megfelelő bicikliket. Kérdés esetén egy telefonszám is szerepel a főoldalon, így tényleg nem kell a sötétben tapogatózni a járgányokkal és a rendeléssel kapcsolatban.

kerékpárbolt

Gördülékenyen ment a választás, és annál gördülékenyebben a kiszállítás. Kettő biciklit is rendeltünk. A kerékpárok egyben és kitűnő pompájukban érkeztek meg hozzánk, így nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással. Írják is egyébként, hogy garantáltan összeszerelve adnak át mindent, akkor is, ha sosem járnánk az üzletükben.

Örülök, hogy még van hasonló kerékpárbolt elérhetően, mint amilyen a motorbolt.co.hu is, mert a nagyáruházaktól már régen elment a kedvem. Remélem, hogy minél többen felfedezik a bringázás örömét. Az biztos segíteni fog, ha egy ilyen fantasztikus helyről rendelitek meg a dolgokat, mint amilyen ez relatíve a kicsi kis dunaföldvári üzlet is. Betoppanva pedig biztosan egy különleges atmoszféra veszi körül ott az embert. Nemcsak egyszerű kerékpárokat szerezhettek be, hanem elektromos verziókat is, E-bike-okat, motor felszereléseket vagy akár simson alkatrészeket is. Ilyen egy igazi kerékpárbolt a javából.

Azóta egy utat sem hagytunk ki a járgányaink nélkül, sőt, a kölcsönzés helyett több pénzt meg is tudunk spórolni, ami biztosan visszahozza majd a biciklik árát. Biztos vagyok benne, hogyha extrémebb vízekre evezünk, a MTB darabokat is tőlük fogjuk beszerezni.