Új abroncsok a magányos motortúra végén

Van Kalocsán egy hangulatos kis szállóhely, ahova minden évben lemotorozom egyedül, és eltöltök pár napot. Nem foglalkozom se a munkával, se az ismerőseimmel, csak én vagyok egyedül, a motorom és a könyvem. A szállóhelyen már jól ismernek, és mindig ugyanazt a szobát kapom. Ennek a legjobb a kilátása, és semmi sem jobb, mint az erkélyén üldögélve a reggeli kávét szürcsölgetni, és olvasni. Ezen kiruccanások alkalmával a motorom is meg szoktam fárasztani. Hosszú, egész napos túrákra megyek vele, és nem spórolok a benzinnel, rendesen megküldöm a tempót. Mikor visszatérek ezekről a kiruccanásokról, mindig lecserélem a gumit.

Az új abroncsokat a motortire hu webshopban szoktam venni, mert őket tartom a legjobb üzletnek. Óriási kínálattal várják a vásárlókat, jó árakkal és minőségi termékekkel. Ha megtaláltuk a nekünk tetsző abroncsot – amiben segít a feltöltött kép, és az alapadatok (méret, kategória, típus, súly, sebesség) – egy gombnyomással a kosárba pakolhatjuk. Itt megadhatjuk, hogy hány darabot szeretnénk venni, és néhány további kattintással már le is adhatjuk a rendelést. Kérhetünk személyes átvételt és házhoz szállítást is. Előbbi 2000 Ft-ba kerül csomagonként, és ha délig leadjuk a rendelést, következő nap 8 és 17 óra között kézhez is kapjuk a rendelt gumit, ha van raktáron. Ezt az opciót akkor érdemes választani, ha magunk is fel tudjuk szerelni, vagy van egy állandó szervizesünk, aki elintézi a dolgot. Ellenkező esetben a személyes átvétel a megoldás, mert ennél az opciónál ők maguk szerelik fel az abroncsokat a műhelyükben.

motortire hu

A cég már 2005 óta foglalkozik abroncsokkal, igaz kezdetben csak autógumikat forgalmaztak. Tevékenységük 2008-ban bővült ki motor-, és robogógumikra is. Megalakulásuk óta Magyarország egyik piacvezető abroncsforgalmazójává nőtték ki magukat. Az általuk nyújtott biztonságos és minőségi szolgáltatást egy „megbízható bolt” embléma is mutatja, melyet csak azok a webshopok nyerhetnek el, amelyek a vevői értékelések alapján korrektek.

Ha a motortire hu webshopról van szó, az ügyfélszolgálatot is kiemelném. A rendeléseket pillanatok alatt kezelik, és ha kérdés van, vagy probléma merül fel, azonnal válaszolnak. Én például egy téves rendelés törlése kapcsán írtam nekik egyszer, és fél órán belül intézkedtek.