Utazás – az etetőszékek legmélyebb bugyraiba, egy bónusz ötlettel az 50százalék com-tól

Kisgyermekkel utazni? Régen szinte lehetetlen küldetés volt!

Az én gyerekkoromban még óriási macera volt a család legkisebb tagjaival utazni. Magyarországon csak nagy ritkán és borsos áron lehetett olyan szálláshelyet és éttermet találni, ahol legalább egy parányit fel voltak készülve a kisgyermekkel érkező családok megfelelő fogadására. Manapság – hála az égnek – egészen másképp fest a helyzet. Kifejezetten kedvezően alakult a hazai vendéglátóipari szemlélet e téren. Még a legeldugottabb vendéglőben is jó eséllyel elő tudunk húzni a sarokból egy etetőszéket, nagyobb szállodák éttermében pedig valódi hadrendbe állítva várakoznak az aprónép fogadására ezek a nélkülözhetetlen eszközök.

Miért is elvárt, hogy találjunk etetőszéket az étteremben?

Gondoljunk csak bele, hogyan festene egy hatalmas étteremben 30-40 kisgyermekes család büféreggelije etetőszék nélkül. Ha a normál székekre ültetjük a kicsiket, ahonnan nem érik fel rendesen az asztalt, akkor a sok nyújtózkodás, vaktában történő kalimpálás miatt valószínűleg minden borulna az asztalon, ami csak borulhat, és néhány tányér is a földön kötne ki – tartalmával együtt. A gyerekek szeretnek a székekre felállni is, így végre minden könnyebben elérhetővé válik. Ámde innen már csak egyetlen lépés a széken való ugrándozás, táncolás, majd óhatatlanul felborulás vagy leesés. Ha pedig valamelyik szülő veszi az ölébe az apróságot, ő valószínűleg éhesen és ételfoltoktól tarkítottan, rosszabb esetben kakaóban tocsogva fog távozni a reggeliről.

50százalék com

Első a biztonság? Az 50százalék com-ról biztosan!

Épp ezért minden valamire való webshop felvette a kínálatába az etetőszékeket, csakúgy, mint az 50százalék com is. A webshop 2019-ben elnyert „Megbízható Bolt” minősítéséhez híven csak minden tekintetben biztonságos termékeket vesz be kínálatába, melyben megtalálható kétféle típus is. Egy kiegészítő betéttel ellátott verzió például az egészen kicsik számára is biztonságos elhelyezést kínál, amíg a szülők kényelmesen beszerzik a reggelizőasztalra valót az étterem túlvégéről. De az ötpontos párnázott biztonsági övek a nagyobbacskákat is maradásra kényszerítik, hogy az egész család zavartalanul tudjon étkezni. A csúszásmentes lábak megakadályozzák, hogy az etetőszék elmozduljon a helyéről még akkor is, ha a drága csemete esetleg heves tiltakozásba kezdene.

Minden szempontból praktikus? Itt megtalálja kedvező áron!

Mindkét modell igazán kiválóan teljesít az ár-érték arány tekintetében, és rendkívül jó minőséget képvisel, ahogy azt az 50százalék com weboldal teljes termékkínálatáról elmondhatjuk. A kellemes tapintású, kedves mintázatú ökobőr borítás egyrészt a babák és a szülők megelégedésére szolgál, másrészt az éttermi személyzetnek is könnyebbséget jelent. A huzat ugyanis néhány mozdulattal, egyszerűen tisztítható, így használat után máris gyorsan újra bevethető.

A webshop különös figyelmet fordít arra, hogy az árucikkei valós megoldást nyújtsanak a vásárlók problémáira, felmerülő helyzeteire. Az éttermi, tömeges használat miatt is elvárt, hogy az etetőszék több korcsoportot is kiszolgáljon, amit az állítható magasság és a variálható forma garantál. Az előtálca segít a csecsemőknek, hogy a számukra felkínált falatokat felcsipegethessék, az 1-2 éves kisgyerekeknek pedig abban, hogy saját tányérkájukból tudjanak már kanalazni. Sőt, ha a gyermek hamarabb végez az étkezéssel, a tálcát utána játékra, gyurmázásra, színezésre is lehet használni. A két hátsó lábra szerelt kerék pedig az etetőszék könnyű mozgatását segíti – akár használójával együtt. Az 50százalék com-on csupa ehhez hasonlóan praktikus lehetőségeket rejtő termékekkel lehet találkozni.

Szintén innen, kreatív ötletként beszerezhetünk etetőszékkel ellátott játékbabát is, akinek példájára a csemeték is könnyebben a helyükön fognak maradni. Zseniális!