Utazáson találtam rá az annataska.hu -ra

A mai világban az állandó stressz és pörgés megköveteli a pihenést. Pihenés nélkül nem tudunk hatékonyak lenni, elveszítjük a motivációnkat. A próbálkozás sokszor addig sikerül, míg elő nem jön az örök hármas kérdés: Hol pihenjünk, kivel és mit vigyünk magunkkal? Minden ember más, de ezek a kérdések mindenkit gondolkodásra késztetnek főleg, ha szabadidős érdekeltségeink sokoldalúak és szeretjük az aktív, passzív, természetközeli és látványosságokkal teli utakat egyaránt.

Mi legutóbb a barátaimmal úgy döntöttünk vidékre megyünk, elvonulunk ugyanakkor kényelmesen töltjük a pihenésünket egy-két laza kirándulással és finom étellel egybekötve. Legtöbb pihenésen kell valami laza is, kell valami elegáns és nem árt, ha pakolunk futócipőt is, ha kedvet kapunk egy futásra.

Amikor odaértünk és elkezdtünk pakolászni, az egyik barátomon megpillantottam egy nagyon jó hátizsákot, pont olyat amilyet már régóta kerestem. Elmondta, hogy az annataska.hu oldalról szerezte be. A szállásra visszaérve mihamarabb utána is kerestem a honlapnak, ahol nem kellett sokáig keresgélnem a logikus oldalelrendezésnek és a szűrőbeállításoknak köszönhetően. Egyszerűen kiválasztottam a márkát, majd a szűrőből a kívánt színt. Szerencsére elég széles a színválaszték, így találtam olyat is, ami számomra még inkább megfelel. Lenagyobb örömömre 10-20-30%-os leértékelések voltak. A piaci árhoz képest amúgy sem drága az annataska.hu, de ezekkel a kedvezményekkel tényleg verhetetlenek az áraik. Ezt a honlap alján is említik, de esetükben tényleg igaz is az állítás.

Minden IS található az annataska.hu -n

A hátizsákokon kívül még rengeteg termékkel rendelkezik az annataska.hu. Férfiak számára vannak elegáns, bőr pénztárcák, övek és nesszesszerek. A hölgyek pedig remek táskák között tudnak válogatni. Csak vigyázzanak, mert tényleg nagy a választék. Itt főként arra gondolok, hogy vannak válltáskák, testtáskák, borítéktáskák, színházi táskák, hátitáskák, kézitáskák, amelyekből a hölgyek tudnak válogatni. Személy szerint nem tudtam, hogy létezik külön színházi táska, de az annataska.hu -n még tanulhat is az ember. A következő márkákat értékesíti az oldal: Bugatti, Tamaris, Anekke, Jana és különböző olasz táskák.

Még egy jópofa dolgot emelnék ki az annataska.hu-n. Bizonyára mindeknivel előfordult már, hogy ha hosszabb időre utazott valamerre, akkor akárhogyan is pakol, a bőröndjében olyan rendezetlenül vannak a ruhák. Erre kínál megoldást az annataska.hu, ugyanis táskarendezőt is tudunk venni. Ez egy zip-zárral ellátott kis szövet-doboz, amely arra szolgál, hogy a számunkra megfelelő ruha elrendezési struktúra szerint pakoljuk bele a kellékeket, ezáltal mindig tudjuk, hogy mi van benne.  Nem keverednek a ruhák a bőröndön belül és nem kell feltúrni az egészet, ha szükségünk van egy pár zoknira.

Ami meglepett, hogy egyes termékek után járnak pontok melyek a következő vásárlás alkalmával több ezer ft-os megtakarítást is jelentenek termékenként. Meglehetősen gyorsan hozzájuthatunk a kívánt termékhez, ugyanis az oldal 1-3 munkanapos szállítást ígér, melyet a barátom is alátámasztott, aki már másnap megkapta a táskáját. Fontos megjegyezni, hogy a pontgyűjtéshez be kell regisztrálni a vásárlásnál, mert így válunk VIP taggá az annataska.hu -n és a következő rendeléskor így tudjuk igénybe venni a pontjaink után járó kedvezményeket.

Amikor hazaértem meg is rendeltem a saját táskámat az annataska.hu -ról. Utánvéttel rendeltem, amit futárnál bankkártyával fizettem, de akár előre is lehet utalni. Nagyon boldog voltam, amikor megkaptam, az anyaga igazán minőségi és teljesen megfelel a kapott termék az oldalon feltűntetett képeknek és leírásnak. A vásárlással kedvezményre is szert tettem, amit majd egy későbbi vásárlásnál jóváírnak.